Skaffar bloglovin'

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/577303/mitt-liv-min-vardag?claim=jqr3myp6djk">Följ min blogg med bloglovin</a>

Eller så har jag gjort det förr...

Jag har 5 prenumeranter! Vilka är ni?? HAha, hade ingen aning...trodde jag inte hade någon!

Ibland är det bäst att hålla käften.

Idag har jag kämpat för att hålla käften. Jag kämpade så mycket att jag var tvungen att gå.

Nu rinner snart mitt tålamod över och jag bryr mig snart ärligt inte om jag står själv däruppe. Jag börjar bli förbannad!


Tänker INTE säga något mer om det just nu. Just nu tänker jag hålla käften, och kommer säkert att göra det tills bägaren rinner över.

" 'Cause when you're with me, I'm free, I'm careless, I believe...above all the others we'll fly, it brings tears, to me eyes..." My sacrifice - Creed.

Det är kärlek som ger en vingar, inte Red Bull. Det vackraste med kärlek och att älska någon är att man verkligen känner att man klarar allt...medans alla motgångar man kan stöta  på gör nästan att man tror att man skall dö...

Jaha, Godnatt typ. 
Skall ha en jävla msn konferans. 

Snabb inlägg!

Har lämnat en frisk Johan på dagis, tagit mej hem i regnet, sminkat mig, bytt tröja, då Johan snorat ner den som jag skulle haft ( så nu ser man inte klok ut, menmen...) Skrivit ut lite papper och skall packa mig iväg för att sätta mig och plugga innan det är dags för seminarium. Nu skall jag ta mig i arslet och rycka upp mig och kämpa lite...har varit borta i en och en halv vecka...Johan har varit sjuk, jag har varit sjuk, vaccin, sen blev Johan sjuk i gen och nu hej o hå är vi friska och nu skall det pluggas...känns som att nya kursen är intressant...psykologi...jävla bra ämne tycker jag!


nejnej,
måste kila nu!
Tack o hej, leverpastej!

" We talked about love, a milion times it seems, but then the words came out of our lips, like we forgot what it means..."

Kärlek är underbart! Jag älskar att älska, men man får inte missbruka ordet. Säg det när du menar det, till dem du verkligen älskar. Dem är dem du skall säga dem orden till, inte till dem som du tycker om, bara för att det är lätt att säga. Det är ett av våra starkaste ord....glöm inte bort att det finns en djupare betydelse än bara ett tycke.
Jag älskar min Jonas och Johan. Det kommer aldrig att försvinna. Jag kan säga det flera gånger om dagen, inte tröttna, och aldrig tappa känsla.

Säg jag älskar dig till dem du älskar.

Känns skönt!

Mysig helg jag har haft, jaha då!
HAr inte så mycket att säga. Var på fest igår, super trevligt! kom hem och däckade, sov till åtta, vaknade med huvudvärk, tog en alvedon, la mig igen, vaknade kl 12 och mådde prima! låg iofs i sängen i några timmar till innan jag var TVUNGEN att dra mig upp. Vi fixade lite hemma, sen kom Johan hem, och jag åkte och tränade. Känner mig pigg, avslappnad och bekväm.
Njuter av alla vackra julpynt jag sre från mitt fönster, älskar att jag själv har pyntat och går omkring och sjunger julsånger, julskivan ligger i spelarn och jag verligen njuter och njuter.

Har beställt ny kurslitteratur och njuter där av att det är en hel del psykologi etc. Ämnen som jag tycker är jätte kul, så detta skall bli intressant!!!

Nu har jag inte ont i armen heller från svinsprutan, och Johan är frisk sen i Lördags, bara en jävla massa snor kvar! Men det är sånt man får ta!

Nej, nu ska jag luta mig tillbax, ta en kopp the och äta en pepparkaka!

Happy första advent på er, you bastards!

puss o kram!


" För dem som inte finns hos oss, tänder vi nu ett bloss, brinna en låga klar.."

Till er som inte finns kvar hos oss, dem som vi frtf älskar och aldrig kan glömma,
Ni som fortfarande betyder något men inte finns med oss idag...det är nu, runt jul, som jag saknar er. Som allra mest.


Svininfluensan.

Nu är jag och Johan vaccinerade. Känns skönt, men jag är nervös för biverkningar...of course...
Men som sagt jag känner att det är ett nödvändigt ont. Johan var ju den som verligen skulle vaccineras. Jag vill INTE att han skall bli sjuk, jag tycker att alla skall vaccinera sina barn, det är ju dem som blir sjukast, utav dem som inte har någon underliggande sjukdom. Var inte rädda för att göra det, dem grinar lite som vanligt för att det svider av sprutan, men det går snabbt över.

Jag vaccinerade mig idag för att när vi kom till sollentuna sjukhus så var det ingen kö till vuxen vaccineringen, så jag bara gjorde det. Även fast jag blev förvirrad av en skylt där det stod något om vanliga influensan, så att efter jag vaccinerat mig frågade jag världens dummaste fråga: Vad var det jag vaccinerade mig mot nu?
Hon som hade gett mig sprutan tittade på mig som om jag vore dum i huvudet: Eeh...svininfluensan!?
Jaha, va bra! sa jag, då var det gjort, och gick glatt därifrån.

DÄremot har jag ont i armen nu och jag hoppas mest av allt att Johan klarar sig, jag grejjar att vara sjuk för att jag vet att Johan klarar sig med hjälp av sin far, men om han blir sjuk...det grejjar jag inte riktigt, han har varit risig från och till på senaste, så det rinnande näsan och det lilla täppta som kom nu på kvällen får mig att hyperventilera lite...men men, han åt bra med middag, och de tär ju alltid ett gott tecken!

Sen har jag köpt nya vinter skor. Ett barn bruna uggs. Skit snygga...mojsiga och varma!
Även en stickad tröjja...klänningen jag hade på mig tappade formen och såg inte klok ut...fattar inte varför alla mina kläder helt plötsligt hänger fult? men...ja...det är väll bra, betyder kanske att jag krymper? (sneglar på päronsodan, borde nog inte dricka den?)

Aja, iaf...imorgon skall jag till skolan...så länge vi inte är sjuka...på Fredag skall jag gå i skolan och jobba och på Lördag är det fest!! Yay!

Nej nu alla, nu skall jag kolla på The Hills, sen skall jag nanna sängen!

Puss o kram.

Ångest.

I lördags var vi ute och käkade och var på bio med Christian och Mariana. Efter middagen mådde jag illa och var jätte trött...sen när vi kom hem somnade jag på en gång och sov som en gris fram till kl 8...då vaknade jag med GRYM huvudvärk. Och jag hade inte äns druckit!! ( jo, ett glas vin och en bloody mary ) Tog en alvedon, satte på en film på datan, glodde, somnade om...sov till kl 12...mådde delvis bättre. RIngde Karin eftersom vi skulle gå på bio på kvällningen. Bestämmde en senare tid för att båda var trötta....vilade fram till 14:30...mådde fortfrande skummt, två alvedon till sen åkte jag iväg...på bion fick jag ont i nacken, ont i ryggen och huvudvärken blev värre...åkte hem, gick och la mig på en gång efter att ha tittat till Johan som spenderat lärdag natten med sin mormor och morfar och sedan varit hemma hos min farbror då dem hade namngivningscermoni för lilla Harald. Sen spenderade han söndag kvällen själv med sin far, mysigt :)

Sov, sov, sov och sov fram till kl 05 då Johan vaknade till. Lite välling och så somnade han om...jag med...fortfarande ont som fan...vi sov till strax före åtta...då var vi tugna och gå upp...Johan åt frukost, jag mådde illa...gick iväg med Johan till dagis, jag gick hem för att plugga...påvägen hem tog krafterna slut och kroppen började värka mer. Satte mig och tog fram böcker, papper och satte mej framför datan för att plugga...det tog mej tio minuter att bli felt färdig...efter ett litet samtal med Rebecca beslutade ja gmig för att lägga mig ner en liten stund. Då var klockan typ halv elva...Helt plötsligt är klockan 12:30...då Jonas ringer, komme rinte äns iihåg vad vi sa...tänkte gå upp med jag frös så jag tänkte ligga kvar i några minuter och värma mig...sen ringer mobilen igen. då är klockan 14:35. JAG har sovit hela dagen, jag ska hämta Johan om 25 min. VA i helvete...går upp, yr och har jätte ont, känner mig febrig, men har ingen feber. klär på mig och hämtar Johan...när vi kommer hem så äter vi frukt, då äter jag mitt första på hela dagen...en apelsin. Jonas köper med sig pizza på hemvägen för att jag inte orkar laga mat och Jonas måste jobba.

Johan somnar, jag somnar, jonas väcker mig...jag går upp...börjar julpynta? ihopp om att bli pigg...det sket sig ju...nu är jag halvklar...har frtf massor att göra och jag mår galet dåligt. får ängest då jag igentligen skall skriva tenta imorgon, men om jag inte äns orkar hålla ögonen öppna och knappt kan sitta upp utan att grina så är det inte äns att tänka på.

Har dock redan pratat med min lärare och vet vad jag ska skall göra

puss o kram.


Bank, bank, bank, dunk, dunk, dunk...

Jag mår INTE bra. Mitt huvud bultar, min nacke gör ont, min rygg gör ont, jag är hungrig, men jag har ingen aptit...jag vill och borde plugga med jag orkar inte läsa...Börjar allvarligt tro att jag faktiskt kommer att bli sjuk nu. Har kännt att det har kommit smygande dem senaste veckorna sen Johan var jsuk först ggn....men det har liksom inte hänt så mycket mer. NU känner jag mig faktiskt VRÅL dålig....Jag säger bara är det nöff nöff så VIll jag inte var amed längre...vill heller inte missa tentan imorgon, men är det värt att åka iväg och sätta sig och skriva en tenta så här? när man inte har hjärnan med sig så att man förmodligen måste skriva om den iaf...

Suck...vilken ångest...jag vill verkligen göra tentan...och bra dessutom, jag känner mig redo för den och känner faktiskt att jag skulle kunna göra den bra, om jag bara är FRISK!!!

åååhh....jobbit...kanske mår bättre om jag äter något?

Puss o kram!

Lilla plutten...

HAr haft hög feber idag. Rinnande bajs...och jävligt ont i munnen. Jävla hörntänder som tar så lång tid att tränga igenom. VIll äta kallt och mjukt, dricka välling och älskar när man borstar hans tänder. Har dock varit rätt pigg på eftermiddagen och kvällen och knatat runt och snackat och lekt. Efter alvedonen när han gick och somnade så blev han sval, som han brukar vara. Me Happy, hoppas det håller sig så att jag o jonas kan ha våran barnfria afton imorgon. Det behövs...vi är galet trötta och behöver få rå om varandra.

Nej, nu ska jag fredags mysa!

Puss o kram

KRÄKS på det här!

Det här är verkligen en PISS uppgift. en sån här jobbigt VFU uppgift har jag inte varit med om förr. JAg förstår syftet, men det känns som att man sitter som ett fån och inte hinner läsa!!! Inte alls någe roligt jue! Jag känner mig så himla pressad, och när jag känner med pressad så händer inte ett skit. Vill ärligt bara krypa ner i spffan och titta på film, men hinner jag det? NEJ, jag ska skriva, sen jag hämta Johan på dagis. Kommer tpy inte hinna skriva klart alls, och jag kommer inte känns mig nöjd, så jag kommer nog att göra som Malin och maila in uppgifen till anna, då kan jag åtminståne skriva tills 1 imorgon. japp, det ska jag göra!

puss o kram!

Vygotskij, Piaget och Skinner...

...Ni är mina plågoandar. AWAY!

Sitter nästan och lider nu, men känner faktiskt att jag efter telefonsamtalet med Rebecca att jag är en bit på väg.
Har gjort min frågeställning nu och känner mig faktiskt nöjd med det. Jag vill fördjupa mig i dem centrala begreppen från dem där jävla gubbarna och har gjort mig en frågeställning utifrån det, vilket känns bra. Jag är dock nervös jag. Jag tycker inte om att andra skall läsa mitt arbete...som inte är lärare eller vänner. STora problem för mig.

så nu gör jag som vanligt...sitter och tycker att det mesta är piss...innan det släpper och då löper det bara på. så nu ska jag lida igenom det här!

I helgen skall jag plugga när jag kan, mamma o pappa kommer hit på LÖrdag och hämtar Loke och lämnar presenter...(by the way, ska kolla upp en parym jag vill ha.) sen så ska jag lata mig också...det är schööönt.
Nästa helg ska vi på partaj! ska bli skojsigt.

Nej, jag har faktiskt inte så jävla mycket att säga!
puss o kram


så var helgen över...

Vilken skööööön helg jag har haft!!
Fredag kväll var det Idol med fanny...skönt att bara ta det lungt...sen på Lördag så åkte jag, Jonas och Johan in till stan. Svängde förbi västermalms gallerian och köpte två nya pyjamaser till Johan på HM sedan gick vi till p.o.p och köpte ett par byxor och en tröja till Johan...betalade med presentkortet som Johan fick i födelsedags present. Sen gick vi hem till Jonas mamma och käkade middag och hade det trevligt. God mat som fan, det tyckte johan med som åt som en häst!!! nomnom! sen åkte vi hem, tittade på film och hade det lungt o skönt.

I söndags var vi bara hemma och lekte med Johan. det är så roligt nu när han har börjat gå för att man märker hur han utvecklas hela tiden. Käkade pannkakor till  lunch och sedan sov jag o johan middag i två timmar...sen var det lekaleka igen...sen middag, leka leka mera...bada och sen sova...sen kollade vi på nästan hela Inglorious bastards innan VI somnade! 

Har precis lämnat Johan på dagis, ska ta och äta frukost snart och efter det ska jag städa. Imorgon är det VFU och det ska faktiskt bli rätt kul. Jävla bra att Jonas köpte ett busskort till mig....

Nej, jag har faktiskt inte tid med detta längre...har 1 miljard saker att göra idag!!

puss o kram

alla mina kära...

Jag kom underfund med att jag har så himla bra  människor runt omkring mig. Dem bästa faktiskt.

Jag har min underbara,
FIA, som bara är så bra. Vänn i vått o torrt...jag skämms inte för henne på någe vis, kan säga, göra och beteé mej hursomhelst och hon älskar mig ändå...sen är hon också världens roligaste...och sen älskar hon mitt barn något så grymmt också...vilket jag tycker är jätte kul,...och Johan visar samma uppskattning jäntemot henne. LOVE.

KARIN, en jänta me så mycket attityd och konstig humor att man inte kan hjälpa att älska henne. Hon är speciell på många vis, men det är också en av anledningarna till att jag älskar henne,. Vi delar samma sjuka humor, samma filmsmak och tycke om mycket...men vi skiljer oss också  mycket åt, kanske därför vi funkar bra ihop?

ANNIKA, som har varit min vänn i många år nu...hon och jag har gått igenom så galet mycket ihop att det ibland också är konstigt att vi har tappat kontakten många ggr. MEN det är det som i slutändan har visat sig vara det bästa med oss...även om vi nu många ggr inte har pratat på sjukt länge, så har vi alltid funnits för varandra och har alltid förmågan att glida tillbax, vilket också kanske betyder att vi aldrig kommer att glida isär? Hon är en sån vänn som man blir glad av att ha runt omkring sig. En sån som engagerar sig i ens liv och verkligen, verkligen bryr sig. Jag kan lita på dig så hårt och jag tycker att du förtjänar allt gott du har i ditt liv.
...Och det konstigaste av allt är att folk sa så mycket dumt om dig...vad glad jag är att jag inte lyssnade på dem. Det är dem som har misstagit och kastat bort en UNDERBAR människa.

Helena, en vänn som också alltid finns där...hon är oftast den jag ringer när världen faller och jag inte vet vart jag ska ta vägen...hon säger som det är och slingrar sig aldrig. Det är en underbar kvalité. Sen är hon också otroligt rolig, charmig och  väldigt vacker. Jag blir arg när folk gör dig illa, för att du förtjänar inte nått av det. Du förtjänar det bästa i livet...och jag vet att du garanterat kommer att få det, för att du fötjänar det, efter allt gott du alltid gör för alla andra. DU gör gott mitt liv, och jag är förevigt tacksam för det.

Linda S...om världen bara innehöll människor som du, skulle det nog bara finnas gott. Du är så fantastisk. Av alla...så har du känns mig längst...du har alltid funnits...sagt ifrån när saker inte har varit okej, och du har aldrig varit rädd, iaf inte framför mig, för att visa vem du är. Du är stark och underbar...och har något som inte många har..du har det lilla extra, vem kan inte hjälpa att älska dig? kramgoa underbara vän! Jag är så glad över att du har hittat din Jonas (alla som börjar på JO är bra karlar.) du, som alla andra jag nämnt, förtjänar det bästa i livet.

Sen har jag många andra underbara i mitt liv...självfallet...ni vet vilka ni är och ni betyder mycket ni med...det vet ni!

Ville bara skrika ut lite...för att jag är så glad att ni alla finns i mitt liv.


sen så är ju Johan och Jonas alltid bäst...

o...glömde en...

MORMOR!
Det är min fasta punkt i livet. Den kvinnan är UNDERBAR ´på alla sätt och vis. Jag kan inte förklara hur mycket hon betyder för mig, för ord kan inte förklara det...men en sak...som jag alltid har sagt..det är:
Mormor,  när du inte finns mer...då vet jag inte vad jag gör. Det kommer förmodligen att vara den svåraste tiden i livet för mig, den dagen du försvinner ifrån mig. Då kommer jag behöva alla jag har, för när hon inte finns mer, så dör en sån stor del av mig.

Galet långa dagar...och sen POW!

 Det är aldrig kul att ha ett sjukt barn hemma. Never ever. sen är man så pass bortskämmd så att man alltid har haft en son som sover orderntligt om nätterna...men det har inte gjort nu...HUUUU. Man ska inte gnälla över sån lyx, men ftw...det var pain for us!

När barnen börjar på förskolan blir dem nästan alltid sjuka på två röda. Det kallas börja-dagis-bacill sjukan. Det fick Johan sin 3:je dag. SKitkorv också. Feber, snuva, hosta, gnäll och skrik. Torsdag, fredag, Lördag och SÖndag. Johan åt näst till inget, men det har blivit bättre idag...men han vill inte äta sin gröt. menmen, han har ätit lunch, middag och mellis som vanligt plus sin kvällsvälling! Duttig kille!

Idag har vi varit hemma och vilat upp sig. Har vairt en skön dag för mig och lillen. vi sov rätt länge...sen har vi lekt...och lekt, och ätit lunch och sen gick vi hem till Johans farfar...där höll han, faster Matilda, fast Fanny på att baka bullar! YUMMY! Gammelmormor Olga var där också. Mycket trevlig eftermiddag...Johan busade en massa med alla och klättrade i trappan och mummsade på en nybakt bulle. 
Sen vid 5 gick vi hem till pappa Jonas, lagade mat och käkade...sen så har vi lekt lite vi och helt plötsligt ba POW!! så går ungen!!! själv!! Till sin pappa och kramade om honom! det var finaste jag SETT!!! LOVE! Helt underbart!

SItter nu och lyssnar på Kings of Leon...dem är så jävla bra! Måste börja ta till mig ny musik nu. Har liksom fastnat i en playlist som är 2 år gammal...jag har kännt att jag inte haft tid till att ägna mig åt min stora passion, men har mer och mer börjat att lyssna på radion osv. igen. ÄVen att sjunga mer också...känns skönt. Känns som mig själv. 

Någon som har bra något bra tips? Alla tips är välkommna med jag har helst inte en massa Dance music på Mp3an! Allt rock välkommnas...och lite punk jamen ni vet vad jag gillar! så send me tips bitches!

nej, nu ska jag gå o krama min karl!

Puss o kram! 


Tankar tillbaka...

Hejj hopp...

så...nu har Johan börjat på Växthusets förskola. Han är vid detta nu med sin pappa på inskolning. Det verkar som omd et går bra för våran nyfikna sociala lilla kille!

Var precis inne på familjeliv, vilket jag inte varit på flera månader...var aldrig direkt aktiv där, förutom i slutet på graviditeten...nu väcktes en känsla: Jag som alltid sagt att jag inte riktigt gillade att vara gravid känner nu en sak när jag tittar på mina gamla magbilder...Jo fan...jag gillade det nog ändå alltså...FIna magen som växte och fick bristningar...sparkarna som gjorde att man knappt kunde andas...att vara kissnödig hela tiden, vara illamående konstant...det var ju på grund av något som är helt obeskrivligt...det var min Johan som växte därinne. Den fantastiska sonen som gör mitt liv! Fantastiskt...barn nr 2 får komma om något ÅR. Spana in det...ÅR...nu ska skolan bli klar och jag ska hinna börja jobba...

anyways...sitter och läser Vygotskij...inte vidare skitskoj. Menmen...desto mer man läser, desto mer fattar man? NOT. Föreläsningen bringar nog ytterligare energi imorgon... Ihope!

nej, back to plugg.

Puss o kram.

And so it was over...

jösses...så var det över! haft några underbara dagar, men jag är ack så trött! Lördagen var super! Lite för mcyekt folk kanske, men det var kul ändå! Så tack till alla som kom!!!

Johan fick detta under sitt 1 års firande (båda dagarna)

* P.O.P overall samt vantar, mössa, raggsockar.
* 500kr (totalt)  (245kr. spenderat på ett par galonbyxor från P.O.P.)
* Kläder från P.O.P och H&M och sen nått märke som jag aldrig hört talas om, skit snygga grejjer
* 500kr present kort på P.O.P
* En brandbil med massa knappar och som blinkar
* Bilar
* Klossar från BRIO
* Klossar med låda (färg och form) från MICKI
* Tåg och rälls från BRIO
* Bultbräda från BRIO
* Lära gå matta
* En anka som låter som bara den
* En tandask
* Badleksaker
* Sparbössa
* En gitarr (fast det är igentligen en ukelele men vi säger bebisgitarr.)
* En hel del böcker
* Bollar
* En mys kudde med en katt på

och sen var det säkert mer, men jag kan inte komma ihåg allt! men vi är jätte nöjda, och Johan med! han leker med alla sakerna! FAvvoriten är nog klosslådan från micki och brandbilen!

Kunde inte bli bättre, presentkortet och pengarna är väll tillhands då vi behöver köpa lite mera grejjer till Johan nu när han b örjar på FÖRSKOLA imorgon! Vi ska på inskolningsmöte idag på eftermiddagen.

Dem blir inte bara äldre, det är även dagisdags!

Hilfe!!!

nej, nu ska jag nfixa med lite papper!

puss o kram

Ps. Jag somnade kl kvar i tio i Lördags och sov i tio timmar. hör o häpna. I was tired as shit!


RSS 2.0