Sköna Tisdag

Åh vilka underbara dagar jag har haft! Älskar sommaren, älskar min familj och mina vänner!

Söndagen spenderades hos Jonas pappa...Johan låg på en iflt i gräset och mös och vi höll på trixa med en grill...

Månadagen var det mamma grupp och sen gick jag o LInda en promenad och satt vid Norrviken med våra små. Också skit trevligt. IDag gick vi dit jag ska flytta och lekte med barnen i lekparken och johan gungade för första ggn! Tyckte han var jätte kul! Mycket varmt och skönt! Det är så livet ska vara!


Måste till polisen i veckan och fixa pass till Skrutten min också...Aja!


Ska snart iväg o träna! Det börjar ändå bli skit väder!


Nu ska jag gosa med grin olle!


Puss o kraM!


Lördag-

Har haft total torka...inte orkat göra så mycket...kan också bero på att Johan har varit förkyld...inte kul, men such it is.

I onsdags så var jag iväg en sväng o firade Helena som fyllde år! Grattis hjärtat!
Sen i Torsdags storstädade jag....o sen var min plutt sjuk så han gnällde och tyckte det var jobbigt när det kliade i ögonen, rann i näsan och att han nös o hostade...men det gick bra. Han sov som en stock på natten....o jag o Karin kollade på film. Trävligt.

Fredagen var jag också seg och orkade inte göra nått...vid 6 kom pappa o hämtade plutten och jonas och jag vilade oss rejält efter ha vairt lite hängiga...jag har varit jätte trött och jonas har varit sjuk...så vi åte lite, tittade på film och sen sov vi rejält nu i natt...nu bär det snart av hem till mina päron....fast mamma är inte hemma, hon är i Grekland med min moster. NÄr hon kommer hem får jag en ny parfym! Yay! Lacoste, touch of pink. Tror att det är den Fia har och den luktar gott...var så trött på min vanliga så jag ville ha någon ny...så jag hoppas det är den jag tror det är. Annars kanske jag puktar penis eller nått i ett halvår. ( beware of a walking talking penis smelling me. FLENS! )

dem ska iaf lägga golv och jag får väll sitta på övervåningen och kolla på gamla VHS filmer...det är ju inte så nice väder så att jag o lillen kan sitta ute.

På måndag är det föräldragrupp...o nu måste jag åka.

TTYL!

Puss o kram!

Svininfluensan.

Svininfluensan har smygit sig in genom väggarna till familjen Staflund-Wahlund...jag är frisk, Johan är frisk och Jonas...ja Jonas är sjuk....då kunde likabra alla vara det.

Jonte tonte är sjuker. Fast inte så farligt ser det ut som, men det är väll det som känns som räknas. Right?

Jag är också jätte trött o känner mig lat idag. Doch har vi h unnit med att handla, ätit thaimat, haft en kylskåps reparatör här. Ikväll eller snarare snart ska jag göra piroger. Mums! Tar tid att göra, men det är gott och det är bra kylskåsmat. Me löv!

Är galet sugen på Ben & Jerrys...men jag ska försäka hålla mig...det är så dyrt....dock gott...galet sugen på Halfbaked....Yum!

Skulle när jag tänker efter ha köpt the till Jonas med han får stå ut med Earl Grey.

KOmmit underfund med en sak. När jag blev gravid, försvan det vänner....men nya och gamla vänner trädde fram. Jag är så jävla glad över dem jag har idag för dem är tamefan underbara. Dem nyfunna vännerna som Linda, Maria, Cheyenne osv är helt klockrena! Me like!
Dem gamla fina vännerna som trädde fram som Annika, Karin, Helena osv....you guys are wonderful too! Dock så saknar jag min Fia. Min bästa Fia....iofs kommer du hem snart igen! Snart är det Augusti och då kommer du hem!

Nöjd med livet, nöjd med mig själv, nöjd med famljen....ja det mesta.

Puss o kram.


En bra lördag.

Duschade, fixade potatis sallad, sminkade mig, klädde mig, fixade barret...pussade mina karlar, sen gick jag. Hem till Linda. Galenskaper!

Lämnade sonen ensam med sin far för första ggn för en kväll och gick på tjej kväll. Himla skojj med god mat, roliga människor och vin. Sen lite dans på krogen. Bra recept för en kul kväll. Var dock inte hemma så sen men jag o jonas var uppe rätt länge ändå. Johan åt vid sex och sov sen till tio. Nu ska jonas träna sen ska vi hem till mina pears.

Miaou!

Puss o kram

Tingalingtingaling!

EN lördag

Nu är jag iofs lite lugnare när det gäller allt....natudligtvis kommer det gå bra, skulle det bli några problem så är det klart att man kan fixa det. Det kan man med allt. Inget är omöjligt.

Så igår eftermiddag efter ha varit med Johan hos fanny så hade mina pengar klirrat in på kontot och jag gick och hämtade nya telefonen...så skönt att höra vad folk säger! Haha! Sen hem...Johan sov middag, sen gick vi och tvättade, handlade osv....käkade...hämtade tvätten...har besämt oss för vad som händer när Jonas fyller 30...lalala...sen somande jonas i soffan, sen somnade Johan och jag tittade på TV....vid tio tiden fick Johan gröt,,,,hans tider är lite speciella, men wtf...sen så när jag sitter och håller på byta blöja och sätta på Johan sin pyjamas så kommer jag på det...HELVETE: jag har glömt hälften av tvätten i tvättmaskinen. Så det var till att slita upp Jonas från sömnen och springa till tvätt stugen o hämta tvätt...men men...

Har idag trixat lite...har målat naglarna...så snart ska jag duscha och börja små fixa mig. Potatisen står på kylning och halv sex ska jag träffa Helena...sen ska vi på tjejkväll! Ska bli super trevlig och jag känner mig mycket optimistisk...till tjejkvällen och att Jonas ska klara sin första ensama kväll med Johan!

Nejnej...

nu kommer snart Jonas hem igen med mitt vin...o då ska jag duscha.

Puss o kram!

ps. vem vill komma på inflyttnings fest när det är dags?

Nervigt vrak

När jag måste vänta på besked om saker blir jag så nervös att jag nästan tynar bort. Jag är hispig, orolig och nästan hjälplös...jag mår illa, jag har svårt att äta och jag mår oftast allmänt ganska dåligt. Just nu känns det värre än värst.

Nu måste vi vänta i 100år på att få gödkänt på lägenheten vilket får mig att vilja kräkas...jag vill veta NU....jag vill inte vänta.
Sen så eftersom jag ska jobba lite i sommar så har jag suttit och pulat på försäkringskassans hemsida och trodde nått blivit fel och att jag bara skulle få 1500kr denna månad. Så var dock inte fallet, men när jag trodde det ville jag dö lite till...nu är jag dock lite lugn...dock så kommer jag inte vara lugn föräns vi har hört från sollentuna hem.

Jag HATAR detta. Jag vet inte vad jag ska ta mig till...kan ingen lugna mig? Nej...det tror jag inte...det här är nästan värre än när jag skulle åka till Thailand...fast då hade jag dödsångest...det har jag inte nu...men jag är sjukligt nervös...detta är jobbigt och jag har inte en blekaste om vad jag ska göra med mig själv...bajsbajsbajs....


Jaja...här sitter jag...kvart över elva, Johan sover o skrattar i sömnen, hillarious....jag sitter i pyjamas, gårdagens smink frtf kladdat i facet...borde äta frukost men är för nervös...skulle vilja titta på film, men vet inte vad jag ska se...kanske borde gå en promenad? Ringa Fanny kanske?

FY fan för att vara ett nervvrak!!!

SÅ JÄVLA NICE!!!!

Jag säger bara en sak: Beviljar inte SollentunaHem detta, då blir jag deppig och kommer inte smälta det på ett jävla bra tag! Nu får ni mina kära vänner hålla alla ben i kroppen för vår skull...för att...

VI ska byta lägenhet!!! Nu ska bara SH bevilja, sen är det bara att tuta och köra...jag är återigen så nervös så att jag vill kräkas...för det är verkligen botten sänke om vi inte blir beviljade...jag menar...då dör jag...ska vi sitta här o ruttna i 40 år då??

Nej fy fan...jag ska ringa imorgon och se vad som krävs.

Han vi ska byta med var super trevlig verkligen och han körde oss fram och tillbaka...hur snällt som helst..
Just nu befinner jag nog mig i chock tillstånd...detta måste bara gå vägen...sen blir det inflyttnings fest!
Haha!

Nejnej, nu är det mat dags för min son, sen ska jag själv äta...när Jonas kommer från gymmet!

Puss o kram!

Visning ikväll

Öppnade min mejl i går och TADA!!! En snubbe vill byta med oss och han bor i PRECIS dem husen vi vill bo i!!!

Så i´kväll go vänner så ska vi titta på Annerovägen 8. 92m2, 18m2 balkong! Avsundsjuk? Ska bli så satans nice. Sen så ska ju han titta på våran lägenhet också...sen vet jag inte om vi bestämmer på en gång eller om han kommer att vilja tänka på det....vi kommer inte behöva så mycket betänke tid....så länge badrum och kök är fräscht och att människan inte har rökt inomhus. Väggarna kan man faktiskt fixa själv. MEN eftersom han frågade om fräscheten på våran, så får jag anta att han har det rätt fräscht hemma också...så som vanligt kunde man säga att det är ommålat förra året och hallen ska fixas så fort vi har valt tapeter....spisen är fixad och kylskåpet ska piffas upp på tisdag. Vad finns det att klaga på lixom??

Så vid 5 idag promnerar vi i´väg...jag är SKIT nervös...jag hoppas som fan på detta...vilken kick! Och vet ni vad tjejer? Jag får en WALKINCLOSET!!!! ...o vänta? en? Nej. TVÅ!

PUss o kram!

Maybe baby...

Han kom iaf igår och tittade på våan lägenhet, verkar lovande men inget är säkert än! Om två veckor så vet vi...jag tror nog att om han har sett en två som är större eller om han kanske hittat en billigare trea så kommer han välja det, men eftersom att allt är fräscht och nytt här så är vi kanske ändå ett alternativ...det är bara att vänta o se...


Har precis kommit tillbax från en prommis med sonen o linda o hennes lilla tjej!

Perfekt...träna ikväll o sen sova...jag är trött idag. SOvit som en kratta!

Puss på er!

Rätt håll!

Är det verkligen så att allt är på väg åt rätt håll?? Hoppas! Nya telefonen skickad....pengar för min gamla telefon insatta och i veckan kommer det en och tittar på våran lägenhet! Håll tummarna för mig!

Har även fått spisen fixad idag, kylskået blir fixat på tisdag och nya tapeter och taket ska fixas i hallen...tack SH för att vi inte behövde vänta i 300 år! Så då är det kul att kunna säga till han som är intresserad av lägenheten att det bara kommer bli ännu fräschare...och skulle han inte vilja ha lägenheten, ja då får vi leva i den ännu fräschare lägenheten ett tag till!

Så det var det...så idag har jag städat lite också....kändes bra!

NU så ska jag göra nått...typ vänta på att lghts snubben ska ringa sen blir det mat...av något slag....

Puss o kram!

Bye bye 3!

Nu har jag besämt mig. Jag slänger Tre i väggen och skaffar Comviq/Tele2 ist! Så jävla trött på tre och att ingen annan jag känner har tre....typ...kanske en...Ida...haha! Nu är du själv!

I fredags ringde jag till tre för att kolla mitt abonnemang. Mycket riktigt så var det påväg att gå ut...jag har tidigare övervägt att säga upp mig abonnemang...och så även denna gång när det var dags att förnya. Så jag ringde som sagt och den där jävla tre snubben mutade med rabatter och en ny lur, som man (suprise...) får när man skaffar nytt abonnemang anywhere, om man vill. Så tveksam som jag frtf var så gick jag väll med på att avvakta och kolla om jag hittade någon ny telefon på hemsidan och han gjorde en tillfällig förlägning. Gick hela jävla helgen och drömde och tänkte på telefoner för att jag tycker att telefonerna bara blir mindre telefon och mer leksak nuförtiden. Jag vill kunna ringa, ta emot samtal, smsa och ta kort och lyssna på musik. Thats it. Så efter att jag tillsist bestämt mig så ringer jag upp nu på måndagen, men då vill man ha 500kr för telefonhelvetet och då blev jag sur. Fan heller. Det sa han ju inget om innan. Så jag sa att jag fick återkomma och började kika på andra abonnemang. Tillsist ringde jag upp tre igen och denna gång lät jag mig inte luras.
Jag: "hej, jag har haft kontakt med er innan idag och har nu bestämmt mig för att säga upp mitt abonnemang och skaffa något annat ist."
Brud: "Jaha, och vad ska du ringa med då da?"
Jag: " Ja jag har ingen aning, det har jag inte bestämt än."
Brud: " Men är du säker på att..."
Jag: "Men jag vill bara säga upp mitt abonnemang. Okej?"

Jag hatar telefon försäljare mer än något annat så nu ikväll har jag beställt en Nokia lur som hette något med siffror och classic. Med tele2 abonnemang. GÖTT! Så från o med början av Juli har jag nytt numer och vill ni ha det, så får ni säga till...men jag kommer nog garanterat att smsa det....men man kan ju alltid pipa till ändå!

By the way, good sak numer två!

Kanske hittat en lägenhet att byta med....hänger nog bara på snubben om han vill ha våran! För vi vill ha hans! Han ska komma förbi i veckan och kika!

Nejnej, nu är det nog dags för att sova!

Puss o kram!

Happy Happy!

Rätt dåligt väder men en bra helg!! Det måste jag säga. Känner mig glad, men trött! Det är väll bra? Men vad ska man göra en regning söndag? Vad ska man hitta på???

Fredagen vad nice, vi gick till banken och fixade och köpte sen en leksak till Johan, mös här hemma...tittade på film, hockey och grillade! hade det jätte bra.
Lördagen var jag med mamma o pappa på Ulriksdal och fikade och promenerade. Sedan åt jag hos dem! Mycket nice.

Slappade sen hemma med Johan i famnen och hade det bra. Sen kom Jonas hem och vi var uppe till 2...jag är därav ganska trött...Johan sov från 10 till halv 8. Han vaknde iofs vid två men då somnade han om på en gång brevid mig utan mat...men mysigt värre att sova med sina killar.


Har fan inte så mycket att skriva faktiskt....förutom att livet just nu är gott och i veckan får jag en ny telefon. Förmånskund heter det och det är ju bra...en bra tack för att jag har vair tkund på samma ställe så länge med samma numer och varit duktig me betalningar...så ny lur och rabatter. Perfekt!

Så vad ska vi göra idag? Gå ner o handla lite och äta lite kanske? Gos med familjen är inte helt fel!


Ne....idag jag vara tråkig. '

Puss o kram


glada nyheter

Finns en vän som jag saknat massor i flera år när hon inte har varit här så mycket!!

Men nu kommer Natta hem!! Yay!! Welcome back honey! I've missed you!!

Puss o kram!

mitt liv.



Detta är mitt liv.

Liv.

Återigen funderar jag på orättvisan i livet som vissa människor får erfara. Det är inte okej att vissa ska få vara med om vissa saker.....föräldrar ska aldrig behöva begrava sitt eget barn.

sitter här med Johan i knät.. Jag är lycklig. Sitter också och tittar på ett gammalt Greys Anatomy avsnitt där en gravid kvinna rammlat i duschen och bebisen dog i magen och hon var tvungen att föda ut det.

Det är fan orättvist att vissa inte äns kommer att få lära känna sina barn. Att vara gravid och föda barn och att ha barn är något alldeles speciellt...redan i graviditeten så ÄLSKAR du ditt barn. Och har förväntningar. När du föder barnet älskar du det ännu mer. Du längtar efter vad som ska hända näst. Varje dag som går, varje framsteg ditt barn gör....så älskar du ditt barn ännu mer. Det är en kärlek som inte går att beskriva med ord, för att den är så enorm. att älska en man är en sak....men att älska ditt barn är en annan. Det är en kärlek som är så stark, så obegränsad....

Jag kan fortfarande idag titta på min son och kan inte förstå att det är sant....att han ligger där, så perfekt...så vacker...så fin, han har börjat krypa, han klappar händerna han skrattar han och han ler. Precis det jag hoppades på,...

och sen finns det dem stackarna som förlorar det....deras glädje, förväntan och kärlek...jag hoppas innerligt att detta trotts allt ligger för nära till hands för att någonsin hända igen. (ni som känner mig, vet vad jag menar)

Min son är mitt liv. Ni som klarar er igenom trauman av andra slag, vet en sak...jag beundras er...väldigt mycket.

Nu är min son trött...jag bjuder på ett kort idag. Flrmodligen ett av få som kommer läggas upp på bloggen.

Puss o kram!

Perfektion.

När jag säger perfekt, så menar jag det. Jag har svar på tal. Jag är en stolt mamma åt en perfekt Johan!


Johan är nu stor! Han väger 9350g och är 72,5 cm. helt på kurvan. Han är stark, han har pincettgrepp redan! han är nyfiken, mycket rörligt, blåsljudet i härtat är borta och han är helt perfekt! Så glad o stolt är jag.

Min pojk är ett charmtroll och ett glatt sådant!

nu ska han äta lite och jag ska snart träna!

puss o kram!


Män som hatar kvinnor.

Varje gång jag går på bio, oavsett film, så blir jag alltid rastlös, tittar på klockan, blir irriterad över att jag får kramp i höger skinka och att jag blir irriterad på alla i biosalongen och att man alltid blir kissnödig. Det hände inte denna gången.

Jag o Jonas åkte in till stan i Lördags vid fem, gick och käkade på Texas Longhorn, sen köpte vi biljetter till filmen Män som hatar kvinnor. Jag har hört massor om den och ville verkligen se den. Så vi traskade iväg och tog 2 drinkar på Galaways och sen gick vi till bion. Satt på tredje raden, inga framför, sköna stolar, mycket benspace, jävligt bra distance från skärmen. Helt perfekt. Filmen startar och jag är fänglsad från början till slut.

tänker inte prata så mycket om själva filmen utan snarare om en tanke jag fick. Det finns så jävla mycket idioter därute som uttnytjar dem svaga, dem missanpassade och utstötta...det är ÄCKLIGT: det får mig att vilja kräkas. Stor del av filmen var mycket om, tyckte ´jag, hur vissa människor anser att dem har rätt att utnyttja, våldta, misshandla andra människor osv, för att döva sina sjua fantasier. USCH. USCH.

Men den väcker mycket i huvudet på en, och det är SJUKT bra. Missa den inte. 

Förövrigt så var kvällen perfekt. Nu ska jag o Johan gå ner till affären. 

Förresten var jag i stan i lördags med mor, kom därifrån med ett par jeans, ett par svarta brallor, två leggings, två linnen, två tröjor, en tunika och en väska. Tack o hej!


Puss o kram! 

Valborg och 1a maj!

valborg är som sagt alltid överskattat, men i år hade vi faktiskt riktigt trevligt. Brukar ju vanligtvis bara vara fylla och bråka typ...men nu är det annorlunda....och vet ni vad? det är så jävla skönt!

GÅrdagen spenderade hemma hos Johans farfar. Farmor Carina var där, fastrarna och gammelmormor Olga...o jag o jonas o johan så klart! Käkade massa gott och bara snackade skit! Hur trevligt som helst. Kom hem vid tio och då var det natt bestyr och Johan somnade vid 11 och jag var vaken till kanske 2.....kunde inte somna...så det var tungt i morse, men nu är det bättre.

Idag är som sagt 1a maj....vi ska tvätta, sen ska vi handla hem räkor och grejjer och göra smörgås tårta....Jonas choice...han är på gymmet nu och bygger på suna mukkler,...jag han inte med mitt träningspass igår så jag får vänta till söndag...får väll lite motion idag och imorgon i form av promenader, men det är helt okej det med.

Sen imorgon så ska jag till stan med mamma och shoppa...sen är jag o jonas barnfria...blev lite knäppt med två helger på rad....men detta var besämmt för ca 2 veckor sedan...då var inte förra fredagen meant to happen....vi ska ut och äta...eller gå på bio eller nått...bara spendera lite tid ihop. Ska bli rejält skönt! Nej, nu måsta jag föna håret innan det blir för tort...har nya blonda slingor ju och måste fixa topparna lite grann annars pekar dem åt alla håll.

Så nu får Johan leka i babysittern medans jag gör mig klart...samtidigt som vi kollar på Nils Karlsson pyssling.

Puss o kram på er alla!

RSS 2.0