Tenta plugg utan ångest!

Mañana, mañana...

I dag är det Tisdag. Hemtenta inlämning vid 00.00 inatt. Har ingen ångest denna gång, jag kan kursen rätt bra tycker jag!

så skall skriva fram tills 1, då skall jag ha paus...eller förhoppningsvis så är jag färdig by then. Då skall jag chilla med Eve en stund, hämta Johan på dagis, umgås med fmailj, sen sätta mig ner och plugga igen, om det behövs, det återstår att se.

Börjar nya kursen på Torsdag. Skall bli fett med nice!

I helgen händer det också en massa kul!! En vän till oss fyller 30 och vi skall på en stor 30års fest! Looking forward to it! Skall bli så roligt att träffa folk, samt att folket är gamla vänner som man nästan aldrig träffar! Underbart. Festen är på en MC klubb, där jag har varit på fest förr, galet kul!

Så ända problemet är: Vad skall jag ha på mig??? Jeans och mina nya ankle boots, självfallet...men vad för tröja? ROlling stones tröjan? Den nya balla rockiga glesstickade tröjan? Linnet med massa nitar? Måste tänka på att jag kommer att vara ute också, då det är en stor ute plats med...så den mörk mörk bruna kavaj jackan måste ju vara på...och mina cola vantar...sånna utan fingrar, ni vet? min nya ring...som jag älskar! FEtt ball, kan inte vänta på att örhängena som hör till kommer....beställda och dyker upp i början av November. Aja, det ger sig!

Nu skall jag sätta igång så jag blir klar!

Puss och Kram.

" Amidst all tears there's a smile, that all angels greet with an envious song. One look into stranger's eyes and i know where i belong, and the path goes on..."
HIM - The Path


Det är något med hösten..

...som förändrar mig som människa.
Jag är otroligt lycklig men det är något som gnager mig. Dem senaste dagarna har jag varit trött och grinig till gränsen så att jag börjar fundera över vad det är som är fel...jag hatar det.
Jag begraver mig själv i musik och i böcker...

Jag måste fan skärpa till mig. Jag har ingenting att vara orolig över. Eller ja, kanske en grej, men skulle det ske, så är det inget som inte går att fixa, det kan jag lova. Och nej, jag är inte gravid. Inte ett dugg.

Tacksam för mycket, men det känns som att jag inte visar det alla gånger...skärpning med det också...

Kanske mår så här pga av annat än PMS...det är mycket i skolan. Massor. Jag är skitstressad.
Min gammel mormor ligger för döden, vilket jag tycker är jätte jobbigt, trotts att det är väntat då hon är så pass gammal...farfar åker in och ut från sjukhuset....lungsjuk...fan va jag måste sluta röka...

Jag vill njuta av mitt liv...jag är snart klar i skolan och skall börja försörja mig på det jag vill göra...jag har en underbar son som bara växer och växer...han kommunicerar och pratar som bara den...han har precis lärt sig att använda ordet "stor" så det blir många meningar som "stora Johan." "Johan åka stora båten." "Mamma stora skorna." det sist nämnda är något av en favorit...på så sätt att han alltid tar fram mina skor åt mig när vi står i hallen och skall gå ut. Jag har kanske 5 par på skohyllan så han brukar pröva sig fram och kom här om dagen med mina skinnstövlar. "Mamma, stora skorn!" Tack, älskling.

Jag har även en underbar karl. Världens bästa för  mig, vad skulle jag göra utan honom....

Gaaah! och vänner ja...för fan malin, ryck upp dig...

With the venomous kiss you gave me
I'm killing loneliness
With the warmth of your arms you saved me,
I'm killing loneliness with you
I'm killing loneliness that turned my heart into a tomb
I'm killing loneliness

Killing loneliness - HIM


Ps. Imorgon skall jag ha kvalites tid med mig själv...och Karin...en stund...

My love for HIM.

Dem som känner mig vet att jag är en sucker för några små saker, vilket också nämndes i ett annat inlägg, men känner nu att det är värt att nämna igen: Bam Margera, HIM och CKY.

Fy fan va cp hon är, kanske vissa tänker nu, bara för att dem tre är sammanlänkade, men låt mig förklara.

Det började med Jackass för en jävla massa år sedan. Älskar hela serien och konceptet och skrattar så jag gråter när jag tittar!  Ja där så fanns det ju en massa HIM och CkY....lånade några skivor av en killkompis...HELT SÅLD.

HIM har varit min kärlek och min räddning. Dem betyder sjukt mycket för mig.
många kallar det depp musik och lalalala...men inte för mig. För mig är det något som får mitt hjärta att sjunga. Dem har skapat min kärlek till musiken. För några år sedan...när jag blev gravid så vet jag inte vad som hände. Musiken försvan ut mitt liv. Jag hade samma playlist på mobilen i säkert två år och lyssnade aldrig. Karln min la till och med märke till det och frågade om jag slutat lyssna på musik. Tydligen. Vet inte vad som hände.
Jag som alltid gick runt och sjöng och pumpade musik. Sjunga, som också är något jag älskar....fast jag aldrig gör det framför folk. Något hände...

Så som jag nämnde i förra inlägget, eller så, så plöjde jag igenom lite ivva la bam och mas unholy union och det sa bara pang i mitt huvud. "va fan har jag pysslat med? varför lyssnar jag inte?" I två dagar har jag gått runt och spelat musik för mig själv och skrålat. Nu har jag en färskt updaterat playlist, två skivor med HIM som jag inte lyssnat på och en skiva med CKy som jag inte heller lyssnat på innan, och det har gjort något med mig!

Jag är piggare, gladare....jag älskar allt lite mer.

nu skall jag njuta lite till innan det är dags att krypa ner i sängen, sova, upp, Johan till dagis hem och läsa lite och sen till skolan.

Nu törs man ju lämna katten hemma själv då hon blir bättre och bättre för varje dag!

(för er som inte vet så försvan våran kisse för några veckor sedan, ramlade från balkongen. hittade henne här om dagen och trodde hon hade ett hel brutet ben, så var inte fallet utan det hade börjat läka redan och hon gör framsteg varje dag. hon är lite trött och seg, men det är inte så konstigt, med det benet har hon inte kunnat jaga så mycket, så hon är väll lite undernärd, men nu får hon det hon behöver: Kärlek, värme, mat och vatten!)

Shit loads of to-do's!

SÅ mycket att göra, så lite tid....som vanligt!
Men på något sätt går det framåt ändå och det känns rätt bra :)

Det flyter i skolan, det flyter på jobbet, det flyter på hemma! så där bra som det kan vara, ni vet!
Johan växer i rasande fart och han har blivit en stor pojke. I Fredags vid middagsbordet hade vi våran första"konversation", en få ordig, men ändå en konversation. Jonas var och tittade på landskampen, så vi var själva hemma.
Johan tittar på sin pappas tomma stol och ser lite frågande ut.
"Pappa sitta där?" Frågar han.
Jag: "Nej, pappa tittar på fotbollen."
Johan: "Nej, pappa jobba!" Utbrister han.
Jag: "Nej, pappa jobbar inte, pappa tittar på fotbollen."
Johan: "Pappa JOBBAR!"
Jag: "Nej, pappa tittar på fotbollen och kommer hem senare." Johan ler och tar en tugga.
Johan: "haha, pappa tittar bollen!"

Underbart roligt! Det kommer mer och mer ord och han är jätte duktig på att koppla ihop saker. Nu kan man säga och han förstår och svarar också i tal. Inte bara härmningar utan att han behärskar det själv. Till exempel så kan han gå fram till sin gunghäst: Mamma, titta hästen. Klappa hästen. Alt. att han gå till sitt lilla kök: Mamma, kom och sitta! Baka! Kaka! Äta! Nam, nam!

FÖrövrigt så gjorde han en liten kul sak igår när jag var på jobbet. Jonas står och lagar mat. Han hör hur Johan håller på dra något över golvet och sedan ett litet klick. Jonas går till hallen. Där står Johan på en av sina små vita stolar, som han har släpat från sitt sovrum, till hallen, för at sedan ställa sig på stolen och LÅSA UPP DÖRREN!
Jahapp. En hasp högst upp, är det nästa inköp kanske?

Nej, nu skall jag luta mig tillbaks och läsa lite kurslitteratur!
Och ikväll är det dags för idol!

Puss och kram!

sveriges sämsta blogg...

kanske är min, då jag aldrig updaterar och aldrig lägge rupp bilder...typ.
Min tid räcker inte riktigt till...skola, jobb och familjeliv och de enkla nöjen man hinner få in emellan det...förstår inte hur alla hinner...

sitter och myser i soffan med Bams unholy union, och för er som inte vet det, så är jag ett hel galet Bam Margera fan och har varit det i många många år...av vilken anledning vet jag inte igentligen...han är sjukt snygg...det är väll en grej och sen så tycker jag att serierna han är/var med i är sjukt roliga, filmerna också för den delen!
Därifrån kommer också mitt tycke för HIM, som förmodligen aldrig kommer att försvinna heller, dock så går det i vågor i hur mycket jag lyssnar...CkY är det detsamma med.
Aja nog om den lilla detaljen.

Skolan har börjat igen och jag verkar ha kommit i en hygglig klass med några bekanta ansikten och det är skönt! Några nya ansikten som verkar kul också! Blir nog en bra termin, men det komemr att bli mycket.

Imorgon vankas kräftskiva hos grannarna och jag skall även ut i morgon med underbara Helena. Och kanske Sara, det är ett kanske än så länge. Helena flyttar till Luleå nästa vecka och det kommer bli galet tomt utan henne, men som en vän sa: Hon kommer ju tillbax!

Aja, nu skall jag fortsätta ha min Malin kväll här! rätt skönt det med...skall njuta av doften av nytvättade kläder som hänger på tork här hemma....bästa doften :)

Puss och Kram på er!

RSS 2.0