Året som gått...

Årets frisyr: Bedrövligt...
Årets klädesplagg:
Jeans
Årets favoritparfym: Escada Ocean Lounge
Årets tråkigatse: Att Orm gick bort.
Årets bästa inköp: Köpt så mycket bra detta år!
Årets sämsta inköp: En bläckpatron som inte var rätt...
Årets händelse: Jonas 30år, Portugal, Johan 1år!
Årets besvikelse: Studentarbetslaget.
Årets person: Oj vad den listan kan bli lång, men jag skriver en liten lista ist.
- Johan
- Jonas
- Annika
- Karin
- Fia
- Rebecca
- Malin B
Årets uttryck/ord: Nejmen titta!
Årets haleluljamoment:
När vi fick nya Lägenheten!
Årets favorittillhåll: Lagos, Portugal...
Årets butik: Gina Tricot
Årets jobb: Stalands!
Årets dyraste investering: Lägenheten...och JOHAN
Årets kärlek: Johan
Årets misstag: Har gjort en del misstag iår.
Årets godaste: Mat? Vino Divino i Portugal
Årets start: Börja plugga igen.
Årets nörd: Mig själv? Twilight nörd...Annika, du hamnar också i denna kategori.
Årets flopp: Studentarbetslaget.
Årets kom-i-håg grej: Kom ihåg? vadå komma ihåg? komma ihåg vad?
Årets favoritgöra: Se min son växa upp!
Årets ovana: LAT
Årets upptäckt: Shit, jag är mamma!
Årets resa: Lagos, Portugal
Årets drömupplevelse: Ska ni garva nu? Twilight-böckerna!
Årets bästa dag: Jag vet inte faktiskt...1:a Atugusti kanske...när vi flyttade!
Årets vill-ha: Ett underbart liv!

Imorgon firar vi....

Nyårsafton igen. Kvällen och natten där folk bygger upp sjuka galna förväntningar om en riktig hejdundrande festkväll som alltid går i stöpet. Alla blir för fulla, för terviga, för otrevliga, jobbiga...någon spyr, någon slåss någon gråter...SJUKT trött på denna tillställning som ALDRIG blir som man har tänkt sig. Så i år så blir det lungt, lungt, lungt. God mat och lite vin. Det nöjer jag mig helhjärtat med.

Sen är det tillbax till skolan och verkligheten. Rätt skönt det med, att komma igång vill säga. Ska skriva klart in examination, göra MITT VFU arbete och plugga kalrt till tentan. Känner mig lugn i det, men känner mig samtidigt opepp att göra det.

För att summera detta år lite kort:

JÄVLIGT bra. Det har hänt mycket jobbigt, men det har bara blivit bättre. Sett värdet i livet. Uppskattar mina vänner och min familj sjukt mycket. Det har även varit ett strålande år på många sätt! Lovely!

"Another ditch in the road, you keep moving, another stop-sign, you keep moving on...and the years go by so fast...I wonder how I ever made it through..." Savage Garden - Two beds and a coffee machine.

Kämpa, kämpa, kämpa...go vidare om du fastnar...you can do it!


...så var också denna Jul över...

Hej igen!

Har kommit hem från Avesta nu, och GUD vad skönt det har varit! Dock också skönt att komma hem, men nu väntar skolböckerna...*suck* Men men, det skall göras det med. Har ju ännu ett bra tag på mig! Kommer att gå fin fint! 

I Avesta har vi bara tagit det lungt som sagt, umgåtts och jag har sovit rätt mycket då Johan har sovit i Jonas mammas rum...våran lilla stuga är för liten och för långt bort för att vi skall kunna lägga honom där kl 7-8.

Har inte så mycket att skriva just nu, är rätt trött efter att ha rest idag...skall lägga mig i badet, med lite badsalt, tända ljus och en ljudbok.

Hoppas eran Jul har varit bra och att ni har fått det ni velat ha! (jag är jätte nöjd...fick några presenter, trotts att jag inte önskat mig något :))

Nej, ner i badkaret!

Puss och kram.

"You're just another pretty face, in a room full of whores, no you don't mean much...you used to be so naive, you're catatonic now, yeah you seem to be, so much better than before....dumbdumbdizzydizzydymbdumbdizydizzy..." OrGy - Dizzy

Fick bara en liten flashback av ett band som heter Orgy som jag lyssnade mycket på förr...får man önska att man kunde skrika detta till människor man inte gillar?

När vi tänder ett ljus i advent...

Häftigt...4:e advent...Julafton på Torsdag. Underbart! Helgen har varit GREAT!
Igår åkte jag till mamma och pappa med Johan kl 9. (Jonas jobbar i helgen) åt frukost och myste lite - Eftersom vi åker till Avestsa på Tisdag, så firade vi Johans jul med mormor och morfar denna dagen! Mycket lyckat!.
Sen iaf gjorde jag mig iordning och satte på mig min ny inköpta tröja som går ner till mitten av låret och mina nya leggings...svarta med stänk av silver...:) och vi åkte iväg till Stinsen medans Pappa/morfar och Johan var ute och åkte pulka!

Mamma och jag köpte klart Julklapparna till Johan och sen till mig och Jonas. Jag tyckte det var kul att få vara med och köpa till mig själv. Hade inte önskat mig något...så det blev bättre så...

Sen åkte vi till Maxi, handlade lite mat, sen åkte vi hem till Mamma o pappa igen. Jonas hade kommit så pappa och jonas åkte och köpte julgran medans jag och Johan slog in julklappar och Mamma förberedde i köket. Johan fick på sig tomte kläderna...sen kom Jonas och pappa med granen...vi fikade lite julfika och sen klädde vi granen till Johans stora förtjusning. Han hade bara sönder en julgranskula, sen sket han i granen och bara tittade på den :) Sen blev det julmusik och paketöppning. 

Johan fick:
- Massor med Duplo
- En "dragmyra" från Brio
- En "dragelefant"
- En väska att stoppa ner saker i och bära omkring på.
- Playdooh
- Bakbord med kvel
- En pott-bok
- en hög med kläder
- En fick ficklampa
- Ett "kladd-förkläde"
...kommer inte ihåg mer.

Jonas fick en jätte fin tröjja, jag fick två koftor som jag valt själv...nästan. 
och två kökshanddukar. 

Sen iaf, så käkade vi kalkon middag...yumm! sen så gick Johan och la sig och vi tittade på Robsinson och åt lite glass. Sen åkte jag o Jonas hem...jag somnade på stört..

Vaknade vid 8 idag, gick upp...och har bara degat tills nu...jag skall ta och städa och organisera bland Johans grejer. (Jonas är och jobbar.)
kl12 kommer sara och vi skall käka lunch och ta en promenad till Barnenshus.
kl16 åker jag och tränar...
vid 17 kommer Karin...

Imorgon så skall jag oJohan ha det härligt här hemma, åka lite pulka?
Sen så skall vi packa och fixa iordning här hemma...sen lider det mot jul! Iväg, iväg till avesta...ska bli SÅ mysigt!!

"Who said that I wasn't right? I lived for years without a life..." CkY - Close Yet Far

Jag låter det tala för sig själv...jag är så jävla nöjd med livet just nu!


Det är tametusen inte okej!

Jag tänker dock inte skriva så mycket om det. Jag måste försöka koppla av nu, vara lite ledig och fira jul och umgås med min familj!! Ska bli så skönt...två veckor tillsammans! Sen kickar verkligheten in igen.

Jag är trött just nu. Helt utmattad...jag är besviken och jag är rätt ledsen. Jag har dock hittat mitt fokus, ska ta mig tillbax till min VFU plats så fort dem öppnar igen, sen skall jag göra mitt arbete...

Det irriterar mig att få höra att folk tror att jag inte kan, men det gör jag. Väldigt bra också.

Ibland tror jag också att människor tror att dem får beteé sig hur som helst. Säga vad som helst...jag känner mig "bitchslappad" och rätt tagen. Men nu ska jag göra det bästa av denna situation, vilket brukar motivera mig rätt bra när jag väl får lugna ner mig. Jag kan också trösta mig med att jag är en bättre människa. Iaf en mer förstående människa med hjärta och hjärna. Båda delarna är en fördel så att man inte bara är hjärna...det känns som att det är fallet just nu.
Känner dock också som att jag var på väg att tippa över kanten när jag blev så kännslo fylld att jag var på väg att spilla ut hela mitt privatliv...skönt att jag tyglade mig, men dem kanske hade förstått då? Men är det det viktigaste? Ibland tjänar det inget till att försöka få någon att förstå en situation, konflikt ur en annans synvinkel, iaf när dem redan har bestämmt sig för att det är deras "poäng" som är korrekt.

Jag kan hålla med om vissa saker som nämnt, men verkligen inte allt. Jag tror att det handlar om att man är olika människor, vart tex. ambitions och prestations nivån ligger...tar man själv på sig för mycket utan att diskutera med andra, ja då har man gjort ett val? Att göra arbetet menar jag.
Denna situation har jag ALDRIG någonsin suttit i.

Aja skitsamma.
Nu ska jag mysa med min karl, sen sova...

puss o kram.

"I tear my heart open, I sow myself shut, and my weakness is...that I care too much. My scars reminds me, that the past is real. I tear my heart open, just too feel." Papa Roach - Scars.

Jag tror inte att jag behöver säga så mycket om vad låten betyder för mig. En gång i tiden var det mig upp i dagen. I dag är den något jag tittar tillbaks på och blir stolt. Stolt över att jag övervunnit så mycket av mitt självdestruktivabeteénde...min panikångest, min grova depression. Det smyger sig på  mig ibland när saker och ting blir jobbigt...men jag gör det bättre och bättre varje gång. Varje gång så lär jag mig att hantera...

Tackar fan Papa Roach för att dem skriver så mycket musik som fyller mig med så mycket känsla! 

Trött...

Jag är så trött nu...har försökt läsa böckerna till seminariet imorgon men det har gott tröööögt...
jag känner att böckerna på så många sätt är självklara så att det blir tråkigt att läsa...skall dock göra mitt bästa imorgon...undrar vad det kommer för slags frågor på dem...det går nog bra...sen så ja...lite grupp pplugg och sedan skall jag hämta Johan kl 15...sen hem, sen kommer Sara över och äter middag med oss då Jonas åker till Västerås imorgon med sin kompis för att gå på konsert.

hoppas att Johan håller sig frisk bara så att jag kan vara med alla dagar med grupparbetet...så jäla viktigt!

på lördag så skall vi fira jul med mamma o pappa som åker till Umeå på Söndag...vi åker till Avesta på Tisdag...kan inte fatta att det är jul redan...jag har liksom inte äns köpt klart julklapparna än...det tar på vi på Söndag tror jag...har man något last minute kan man faktiskt köpa det i Avestae också.

DOck verkar det som att det blir en vit jul! Det ska bli kul och jag hoppas faktiskt på lite pulkåkning och snöiga promenader...

Kommer att sakna min föräldrar och mamma och pappa och mormor o morfar o brorsan...kusinerna och moster...känns sorligt...men så är det nu. Det blir nog bra med Jonas familj också...men jag kommer verkligen att sakna dem...dem är ju dem som gör julen för mig. Min älskade familj!

nu ska jag gå och sova.

Puss o kram.

"I'm dreaming of a white christmas...just like the once I used to know..."

Blir lite gråtig då jag verkligen saknar min mormor...min mormor är jul för mig...hon och jag har våra egna traditioner och vårat sätt att göra...jag kommer att sakna hur hon står i köket till sent på nätterna och gör det sista...bla. julskinkan medans hon lyssnar på något radioprogram...hur hon sedan smyger in och lägger ett paket brevid mig när jag sover...
Hur vi brukar hjälpas åt att städa och klä granen...

Vet du mormor, jag saknar dig varje dag...du är den bästa människan som finns!

(Nej, min mormor är inte död...hon bor bara 65 mil ifrån mig...vilket är för långt i mitt tycke...sen så är mormor en person som betyder något ofantligt mycket för mig...)

Tokig.

Jag är nog vampyr jag me tror jag.
Jag skall nog be Robert Pattinson komma och göra det officielt...


Nörd av stora mått del 2.

Ursäkta det lilla avbrottet innan, jag blev upprörd...shakey shakey, ett bad med jordgubbsskumm, soft ljus och ljudbok fick mig på bättre humör, samt en Rebecca och en Annika. Goda härliga vänner!

Iaf...vart var jag?

Just...det var min filmera...det var nog så det började...sen var det inte så mycket förräns galenskapen började när jag var 13...dumdumduuuummmm!!

Nu kom musiken!
HANSON!
Det var dock INTE kärlek vid första ögonkastet...trodde dem var flickor först där dem satt i videon och spelade mmmbop...av någon anledning...så föll jag för dem efter ett tag...min kära vänn Carro (umeå) måste tyckt att det var kul att spä på min hysteri som bara växte och växte...i denna veva flyttade jag till sthlm, vilket var en jobbig flytt och mycket hände...och min tillflyktsort blev just att borra ner mig i en fantasivärld av musik, FANFICTION som jag läste groteskt mycket av och jag SKREV lika mycket.

(För er som in vet vad fanfiction är, så är det, för att förklara enkelt: Man anävnder artister och celebriteter som huvudkaraktärer i påhittade berättelser...Långa som korta.)

Även detta FANFICTION skrivande blev något av en besatthet. JAg har skrivit hundratals, min längsta på över goda 1500sidor. Den datorn har dock min pappa slängt, tack så mycket. Skulle kunna offra mycket för att få tillbax den. Det var mitt sätt att hantera det jobbiga i mitt liv. Jag drömde mig bort, och njöt av att befinna mig i min fantasi värld. JAg har faktiskt fortsatt med detta tills för ca 3år sedan, när jag faktiskt vågade kliva tillbax in i verkligheten...det var då livet förändrades totalt till det bättre. Jag behövde den inte längre. Skall tillägga att jag också skrivit allt på Engelska.

Anyways...Hanson eran ebbade ut kanske i 15-16års åldern... jag hade under tiden börjat halka in lite på hårdare musik, Limp Bizkit, Korn, ORGY...och The Offspring...dem var något av en besatthet, men inte i samma utsträckning, men jag avgudade dem...sen någonstans i all denna sörja så kom  pojkband numer två...

'N Sync....Herregud, vad var det för fel på mig? Jag DYRKADE dem...det var VÄRRE än Hanson! 100ggr värre...jag tapetserade väggar, dyrkade JC...skrev mer, läste mer...Det var mitt LIV! Jag var galen...vet inte äns vad jag ska säga...
vet dock inte vad som hände...jag antar att rocken tog över och 'nsync gjorde uttåg ur mitt liv. Rock hade gjort entre...var inget dyrkande dock...eller jo, där ljög jag...

HIM gjorde entre i mitt liv när jag var ca 20år. Det var faktiskt en härlig tid! Det var inget dyrkande på samma sätt, men jag var totalbesatt av musiken! Jag kände mig i ett med den...det fanns texter som jag kunde svära på beskrev mitt liv och vad jag gick igenom i så många år...all smärta, min depression...SÅ EMO...min så var det. Självdestruktiviteten var dock pga av depression och inte pga av musiken. Den var en hjälp och inte ett verktyg. Jag mådde inte bra och det gjorde inte texterna heller. IAF.

Sen har det inte varit så mycket mer. hade en Turbonegro dänga, men det var ju inte på samma sätt...inte äns i närheten, vem vill skriva en romantisknovell om Hank? Not me.

Sen har livet varit lungt och skönt. Fram tills nu. TACK ANNIKA. Så som hon har tjötat om Twilightböckerna. JAg har retats och skrattat och bla,bla,bla...Efter att tittat på en rutten TS av New Moon (två ggr) så började känna ett smått begär av att läsa böckerna...och eftersom jag aldrig har tid att LÄSA så bestämde jag mig för att lyssna. LJUDBÖCKER. Så här sitter jag nu. Så fort jag kan så lyssnar jag. Eclipse är avklarad...nu är det sista...vad den nu hette...Breaking Dawn? Jag är uppslukad, såld och förstörd...hade jag inte varit vuxen men sambo och barn så had ejag förmodligen suttit här med alla dockorna, posters, soundtracks och Edward som bakgrundbild på datan. varit först in på bion med gråten i  halsen och vässade armbågar. Hysteriskt.

Tillät faktiskt Annika att säga: I told you so....och nu har vi heta samtal om Twilight och jag försöker pressa ut vad som kommer att hända, bara för att jag är för ivrig.

Så, Hej och hå...Malin heter jag, Twilight nörd. Tönt.

jag är en nörd av stora mått.

Jag har många bra sidor och många dåliga sidor. Jag har även udda sidor. En udda grej med mig är att jag kan bli fanatatisk. Jag har haft många sånna perioder i mitt liv och dem har då handlat om musik. Mainly.

DET var min första filmdille. Den fick jag när jag var ca 8-9år (jag vet, skit tidigt...men jag gjord det, spelade in den.) Jag tittade på filmen så många ggr att mina föräldrar kodade TVn. Idag är det iofs frtf en favorit film och jag har tittat sönder 3 kasseter och haft sönder en DVD.

Sen kom numer två...Kanske runt 10 års ålder....Dirty Dancing. Kan man säga att jag var manisk? YES. Jag och min bästa barndomskompis Carro tittade på filmen om och om och om igen och grinade, grinade och skrattade och grinade...o sjöng!

Nej...här dog av en viss anledning min lust till att skriva klart.
Jag fortsätter någon annan dag. Jävla idiot människa. Jag hade precis börjat köra igång igen och tycka att det kändes bra...och så kommer du och tycker en jävla massa saker som du misstolkar. Vet du vad, fuck you. Fuckyoufuckyouverymuch.

Nu orkar inte jag någe mer.

Hello Bloggen!

Sorry för att jag inte skrivit på ett tag...har varit sjuk. Fick feber i fredags...så jag låg hemma o huttrade...på lördag morgonen tyckte jag att jag kände mig bättre så mamma o pappa tog johan en stund på dagen så åkte jag och jonas tíll stinsen och Jonas skämde bort sig själv lite...tyckte jag var bra, han behövde det. Köpa sig lite kläder, en ny mobil då hans gamla har något år på nacken. Köpta halva Johans julklapp, en pyjamas, byxor och ett par vinter skor...(till Johan alltså. ) Sen fick vi skjuts av jonas kompis (Firren) hem.

Sen kom Johan och sen kom Sara på besök. Efter ett tag så började jag känna mig febrig igen...sen blev jag jätte varm, blev stel i nacken och yr i huvudet. USCH. Vi kollade iaf på film, det blev rätt sent. Somnade iaf sen i soffan...

På Söndagen så låg jag nästan hela dagen, mådde skit...dock har jag sovit strålande inatt! Mår hyfsat idag...lite fryssen och stel frtf.

Kollade Johans mun igår, just för att kolla orsak till stötvisa feber attacker och dem ofta förekommande rackiga nätterna. Tjolahopp...tre kind tänder som precis spruckit upp och två stycken hörntänder som snar tkommer tränga igenom....stackars liten.
Men sov bra allihopa inatt iaf...

Tänkte ge ett tips till dem som är intresserade: 16 and pregnant på MTV...går att kolla på mtvs hemsida också...galet bra...snart kommer också teen moms, fortsättningen. Lovely.

Nej, nu ska jag fixa lite sakemojjer...

Puss och kram

" Well I don't know if I'm ready, to be the man (woman) I have to be, I'll take a breath, I'll take her by my side, We stand in awe, we've created life..." Creed - With arms wide open.

Det förvånar mej nästan varenda dag...att han finns hos oss...mys pricken...den jag skulle göra allt för. det är dock ett ärligt ord, jag tror aldrig att man kan vara riktigt redo för att bli förälder, för hur mycket man än förbereder sig, så tror jag aldrig att det blir som man tänkt sej. Men det är fantastiskt. Ett barn, ett liv...

Snopet.

La mig i sängen...och fastnade.....New Moon...jag dör. Hej då jorde liv, jag vill ha ett vampy liv...med Edward...sen emellanåt vill jag låna jacob och våldta hans kropp medans jag inte ser hur han ser ut...(elakt)
Nej, men på reda nu...jag är helt såld. Funderar på i detta nu att lägga mig i sängen och titta igen! Jag tror fan jag skall göra det...med chips denna gång. När fan kommer uppföljaren?!

Sen då, så kom Carro, satte igång en miljon tvättmaskiner...så...ringer dagis, Johan har feber, igen, men Jonas är redan på väg. Snopet. Jävligt snopet. johan kommer hem, Johan är pigg och glad. Men imorgon blir det inge dagis. (bröööööööl)

Aaaanyways...
Det var väll mest det jag skulle säga...

sen så en sak till förresten....angående att jag har varit irriterad...det är jag frtf, om nästan inte mer nu. JAG KRÄKS PÅ ER! När tiden är rätt skall jag nog kräkas på er på riktigt!! Jag klarar av många slags människor...men just ni är den värsta sorten. Ni tror att ni är så jävla bra och så jävla reko...Men igentligen skulle ja gnästan vilja kalla er för dem värsta sorterns mobbare! Ni ger faktiskt fan i hur andra människor känner. Brum, brum, brum som några jävla septicons! och jag är en liten oskyldig myra som du kör över...men den inte vet, så blir denna myra en Megathron när hon blir arg...I'm gonna eat ya! Alive!

Nej,nej...Nu lider min kropp efter lite vampyrer och varulvar....och jag vill se ett vampyrbröllop NU!

Puss o Kram

"I know I never really treated you right, I've paid the price, I'm still paying for it everyday..." Savage Garden - I don't know you anymore.

Hittade den raden i en bok som jag skriver i när jag inte mår bra. Det var några år sedan nu...men dem raderna i boken vi det tillfället, resterande anteckningar...hjälp vad jag kommer ihåg att grinade när jag satt där...klandrade mig själv, gång på gång...aj. Aj, aj, aj....det gjorde så ont...Jag vill ALDRIG känns så igen i hela mitt liv.

Kan iofs ha att göra med min panik ångest etc, men aj...


Varför alltid samma misstag?

Varför stänger man av väckar klockan innan man gått upp? Det är väll ändå jävligt dumt? IDag skulle vi gått upp klockan 7, men var uppe kl halv nio. så det var upp och frukost på en gång, Johan blev arg som vanligt för att han är inte hungrig på en gång när han vaknar...så jaja...lite smörgås, sen fick det bli välling på med kläderna och rulla iväg till förskolan.

Nu ligger jag här...bör plugga, bör städa, bör handla...dock vill jag helst ligga här och titta på film. jag är trött...

aja, jag börjar med film...sen kommer min kompis från Umeå på besök vid ett snåret...hon får stå ut med tvätt, städning och handling...

Åter till gårdagen...jag är frtf rätt sur o förbannad och kommer förmodligen vara det ett tag framöver...jag hoppas bara...för min skull att jag inte får ett utbrott...mindre trevligt att få...just framför folk alltså...


nej, nu: NEW MOON!

Puss o kram

" fuck you,
fuck you, fuck you very very much...." Lily Allen - Fuck You

Ärligt dra åt helvete. blir helt galen på människor som inte fattar poängen. Jag hatar folk som tror att dem kan köra på som ångvältar. En sak skall ni ha JÄVLIGT klart för er: Mess with me, and it's your loss. Jag är starkare än dig och har förmodligen också en starkare tunga, so watch it bitches...


RSS 2.0