Just a few more hours...

Galet trött är jag nu....frtf mycket att göra...känns så konstigt...Drabben har praktiskt vairt mitt hem i närmare 5 år...även fast jag inte flyttade dit på riktigt föräns för lite över 2 år sedan, så har det ändå alltid känts som mitt hem. Dock som jag förkalrade för Annika idag, så har jag på senaste tiden känt mig klaustrofobisk där och vantrivts, av anledningen att det har blivit otroligt trångt, svår städat, vi har inget förvarings utrymme....usch...hemskt, plus att det har varit svårt att ta sig ut med Johan när man är själv för att man måste konka upp o ner vagnen i trapporna...
Hej o välkommen hiss! Lovely!

Dock så blir det mycket att göra ikväll och en tidigt morgon imorgon, ja kommer garanerat vara helst slut, iaf på kvällen....morgon dagen kommer väll gå adrenalin...vi har dock fått en skara hjälp...känns bra det med...nervös? Javisst...absolut!

Nu ska jag jobba vidare!

Puss o kram!

One more day, then welcome paradise...

One more day...Imorgon vid denna tid så är flytten nästan klar....alla våra grejjer i nya lyan, eller på väg in....beroende på hur smidigt allt går...kan nästan inte fatta att detta är sant. Life as it should be. Ett riktigt liv, ett värdigt liv...vårat riktiga liv. KÄnns underbart....trotts att man är trött och sliten nu...så är jag glad...lite nackspärr, lite huvudvärk...men lyckan är total.

Sitter på jobbet nu, sista dagen på åtminståne ca 1 månad. Pengarna jag får ut tack vare dessa dagar, ger mig lika mycket pengar som jag vanligtvis får på en månad från FK. Så det blir lön, FK och CSN nästa månad...notan slutar på ca *2 000
Alltså inte en 1a framför 2an utan mer. Beat that shit, bitches! Känns redigt bra det med...sen att älsklingen kommer att fakturera ut mer pengar, catching...då har jag itne äns räknat med barnbidraget.

Snart så kommer min mor o far över med Johan så jag får pussa lite på han...sen om bara ca 8-9 timmar kommer han hem igen...Gud som jag har saknat honom. Saknat honom enormt, galet och hysteriskt mycket. Efter dem har varit här så ska dem till IKEA och köpa lite grejer till Johans rum. Vi har redan köpt en lekmatta...men nu ska dem köpa gardintyg, förvaring, ett litet ort med stolar, kanske en lampa och sedan hämta färgkartor. Att få Johans rum klart och fint är naturligtvis prioritet 1!

Sen antar ajg att helgen kommer att bestå av att packa upp....vilket jag brukar vara galet bra på...Jonas kommer nog bli galen på MIG...för att jag inte kommer att sitta still...när klockan blir kanske 18-19 imorgon kommer han nog lite halvt irriterat att be mig: Skita i det där nu och komma och sätta mig ist.

BAha! Trodde han ja! Jag kommer att hålla på tills det är kalrt...typ...iaf nästan klart...kläderna ska iaf packas upp, köket och hygien artiklar, skohylla, hatthylla och lampor måste upp...yes, much to do my dear friends. Kom gärna förbi i veckan! Jag är ledig snart i 23 dagar! Yay!

Puss o kram!

En sten föll från våra axlar...nu jävlar...

...ska det aldrig vara ett problem igen!

Jonas har fått nya jobb, nu kommer allt o rulla igen....livet kommer att bli enkelt...inget mer vända på pengarna...dubbelt så mycket inkomst...minst...varje månad än vad vi har levt på det senaste året. Det är att gå tillbax till den trygga eknomin vi hade för ett år sedan, innan det gick snett. Nu kan vi snart igen köpa oss det vi vill ha, det vi behöver...måla om i nya lyan, köpa TV bänken...vi kan spara till en resa nästa sommar...det är underbart. Jag är så jävla glad. Tack som fan Gud eller nått...

Detta är så befriande...äntligen äntligen kan vi starta våra liv igen. Nu kan jag andas utan att vilja gråta...slippa kväva smärtan i bröstet...slippa leva med undertryckt ångest...kanske kan ajg till o med sova bättre på nätterna nu? Det sköna är att vi får en hyggligt bra summa varannan vecka nu...usch vad glad jag är...vill nästan gråta av lycka...

Nu kommer (förhoppningsvis) livet vi strävat efter länge. Det är UNDERBART...och äntligen får min älskade känna att allt han sliter för, jobbar för ---- ger något. Han är så värd det. Han har kämpat i det tysta för att inte oroa mig....nu är det över med all skit. Blickarna framåt...än igen...Annerovägen...here we come, and now it feels great...it's gonna be GOOD!

Puss o Kram

Morning!

Hujuj! Idag mår jag massor med bättre, har sovit bra inatt...oh ja...jag antar att det är det man behöver när man har mått dåligt, som jag gjorde igår.

Kvällen hemma blev iaf rätt bra...vi tittade på Harry potter, käkade, packade och sen vid halv tolv kom vi i säng, men det är okej...jag somnade bra iaf och behövde inte gå upp föräns strax före nio. Kändes gött!

Idag är det bara att tuta och köra, jobba till sju...hem...städa garderober och slänga skrot...bara två nätter kvar...känns konstigt, men bra...betalade första hyranh igår...känns också konstigt....men också jävligt bra.

Det kommer väll vara lite snålt med pengar ett tag, men det är ju så det är...det reder sig, som allt annat...

hoppas denna dag inte blir lika seg som igår bara...det är så tråkig här då att bara sitta och surfa...bläää....

puss o kram

Åthelsike trött...

Officielt 'är jag så äckligt jävla sjukt trött att det fan inte är kul.
Har iantt inte kunnat sovva alls pga att det rör sig för mycket jävla skit i mitt huvud. Jag är som vanligt alltis orolig för allt i onödan....men det är fan ändå jobbigt...det påverkar ju mig så himla mycket.

bara för det så var det jobbigt att lämna Johan till mamma idag för att gå till jobbet. Hade inte alls någon lust och ville bara ligga hemma och mysa med honom. Han låg och sov och jag var tvungen att väcka honom där han låg med huvudet på sin sutte råtta i superman pyjamasen....mamma hjärta.

Så jag har suttit här och ruttnat på jobbet sen 10...har vairt en hemsk dag med trötthet, på snudd på svimfärdig, huvudvärk och en elak finne på hakan som iofs inte syns, den för bara ont. Det har varit dåligt om folk så att det har varit sjukt mycket dötid och det hatar jag. Oh well...

LIvet rullar vidare, på lördag rullar flyttbilen och det är Byebye Drabben och hejhej Rotsunda gård!

1 och en halv timme kvar....huuu....


Detta hatar jag.

* flytt packa
* idioter
* jobba, flyttpacka och ha bebis samtidigt.
* att känna att inte allt räcker till
* att det känns som att jag kommer att äta snabbmakaroner oh köttbullar i en månad.

thats all not good, men va fan.

Detta älskar jag.

*
min älskade lilla Johan
* min jonas
* nya lägenheten
* nästa månads inkomst

nu ska jag putsa fönster

puss

Monster trött..

Så....har varit dålig på att uppdatera igen...har varit sjukt upptagen....
I torsdags kom Eve över med flyttkartonger och lite sällskap....supder trevligt....sen packade jag, sen packade vi, sen kom Fanny och vi pillade lite till...sen så blev vi "trötta" och gick och la oss....men vi  kunde inte sova...slutade med att jonas var vaken hela natten och jag lyckades tillsist somna någon timma...

Fredan så städade jag o packadenär jonas jobbade....sen så kom karin och vi drack lite vin o hamnade på magget....kul...men det kändes igår....sov rätt länge, jonas o wille körde kartonger till nya lyan, jag packade mer och städa mer...sen åkte vi till coop och handllade roffes present, sen åkte vi dit och åt middag och jag lekte av min barnabstinens med agnes...super. sen åkte vi hem, spelade risk kollade på film och sen somnade vi...jag vaknade lika trött som jag var när jag gick o la mig..käkade och gjorde mig klar och nu sitter jag på jobbet....slutar om 1h 15m. min skadade hand gör piss ont. ( svaga handleder och flytt städ = ajaj )

nu inleds iaf sista veckan...om en vecka så bor vi imte på drabben längre!!! Yaaaay!!!!!


puss o kram

imorgon börjar försökan sluta röka försök 1!

Grattis Åsa och Crille!

Ska bara skicka iväg ett stort grattis till Åsa och Crille, vars son kom till världen inatt!! hoppas att allt har gått bra och att ni mår bra!

känns så roligt när ens kompisar får barn! man kommer ju själv ihåg hur det kändes, och det är verkligen super roligt!!
Åsa kommer att bli en jätte bra mamma!!


Grattis återigen, och hör av dig när du orkar och får tid, det är okej att inte vara bra på att höra av sig i början när man har barn!!

puss o kram


Tänder

Så där ja. Nu har vi hajat varför knatten fick feber. Enligt min pappa så har han imorgon hittat en 5:e liten tandsing i pluttens mun. Så that's the answer. Kommer bara att göra ondare och ondare när han biter på en.

Förövrigt så känns det jävligt jobbigt att jag inte ska få se, hålla och krama på min älskling föräns på söndag. Usch. Saknade honom redan igår och då hade han bara varit borta i några timmar. Jag natar dock att det är så jag kommer att känna jämnt jämnt jämnt. Börjar undra om jag och Jonas kan åka utomlands någon gång igen bara vi...eller om jag kommer att sakna ihjäl mig?

Har bara varit ifrån honom i max ett dygn förr och detta är nästan lite tortyr. Men vi har beslutat det själva. Jag han i vilket fall som helst plocka ner Johans gossedjuroch leksaker igår, de vill säga det som inte är mest nödvändigt att leka med innan vi flyttar. Det blev en kartong. Sen även lite böcker och kontors grejjer. Ikväll ska vi fortsätta och rensa i vardagsrummet och imorgon så kommer jag att ta itu med köket. Vill bara få det mesta gjort.

Sen på detta så har jag tagit på mig att designa Nattas blogg! Ska bli kul och se vad man kan göra utav det. Så det blir vad jag ska göra i pack pauserna, kul avkoppling då man tycker det är kul att pyssla, klippa och klistra.
Sen ska jag även försäka hinna träffa lite vänner...sen på lördag fyller Roffe 61, så det blir till att fira honom lite också. Sen söndag så jobbar jag och sen kommer plutten hem . Sen är jag ledig måndag, tisdag och onsdag och det bilr det till att pyssla och gosa med plutten! Y ay!

Ska förövrigt informera er om att han ställde sig upp igår med hjälp av kökssoffan hos min mor o far...alldeles själv! Yay!!!!


nej. Nu ska jag fortsätta att hoppas på att någon behagar komma in i butiken och handla, jag har gör tråkigt just nu!

Puss o kram!

Sånt är livet...

Ja...så dagen igår var bra...när jag kom hem så käkade vi och så kändes Johan varm...han ville itne äta så mycket gröt på kvällen som han vanligtvis slukar i sig...tog tempern. 38,5. Great. Tog ledigt från jobbet på morgonen för att kunna stanna hemma på morgonen och se om han repade sig....han somnade och sov braoch hade vara 37,7 på morgonen....så hem till mamma o pappa och sen imorgon åker han med dem (mormro o morfar) till Umeå...saknar han redan kan jag säga. HUr ska detta gå? Min älskade son...ångrar nästan lite att an ska få följa med...men nu är det så att jag ahr 1000000 saker att göra när han är borta...med flytten alltså...Det ska ju funka det med. Aja....it is what it is...

Puss o kram

Tillbaks till verkligheten.

Nu är jag tillbaka. Står på jobbet nu och "jobbar." sitter mest och "inreder" min nya lägenhet. Haha! Ska byta mina oanvända lampor till en annan färg först och främst, för att jag kom underfund med att det inte passar det jag köpt.
Sen finns det jätte fina glas som bara kostar 79.00kr för fyra stycken och jag tycker dem är jätte tjusiga. Sen så bara spanar jag på en lampa och lite dekoratioin....måste ju först se vad som behövs...ooo det ska bli så himla roligt! Ser så mycket framemot att få flytta. Och göra vårat.

Sen på onsdag så åker Johan med Mamma/mormor och Pappa/morfar till Umeå i några dagar. Vi jobbar båda två och måste packa allt...o vi som knappt kan ha en flyttlåda på golvet för då kan inte Johan krypa....i hela 5 dagar...usch vad jag får magknip...jag kommer att saknar honom något enormt mycket...och det känns redan tungt eftersom jag kommer att jobba 10-19 både idag och imorgon. Idag är han med Pappa sin iaf. Sen imorgon börjar Jonas jobba...


Aja...Nu ska jag ställla undan lite saker och så som jag ska ha till lägenheten!

Inte äns två veckor till avklarad flytt!!!!

Puss o kram


Snor av Linda

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till det numret som står innan frågan och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

Sms nr: 3
1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
mm. Du kan ringa mig imorgon kväll så berättar jag allt, du anar inte...

Sms nr: 8
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Vi kommer om ca 20 min

Sms nr:1
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
skit fult, men billigt

Sms nr: 16
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
På fredag är det fest på herrgårdsvägen **, med utgång sen! Du är välkommen från kl.20 och ta med dig det själv vill dricka. kramar H

Sms nr: 11
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Hej gumman, hur är läget? är du hemma nu? kramar

Sms nr: 20
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
nice. Trevlig resa:) 1aug flyttar jag hem

Sms nr: 13
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Allt verkar stämma :) hör av mig imorgon när jag åker från Sevilla. Puss puss

Sms nr: 4
8. Vad vill du höra mest av allt?
Detta sms är en hemlis, så det skriver jag inte.

Sms nr: 7
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Hola! Resan gick bra, men nu e jag trött som fan å förkyld. Tacka dina föräldrar återigen så mkt för allt :) Puss

Sms nr: 18
10. Din romantiska replik?
Vad har Johan för stl? Har ni det bra? Kram Kerstin

Sms nr: 21
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Ja, fast jag ser en film nu. Kanske kan höras imorgon?



jag har nog jordens tråkigaste sms!

hemma igen!

nu är jag hemma igen...ja...o familjen så klart!

har haft det helt underbart bra och kunde nästan inte bli mer nöjd än vad jag är!

lägenheten var super! 3 ggr så stor som våran nuvarande. stort vardagsrum med matsal, en grill balkong, två andra jätte balkonger och en fransk balkong. tre jätte sovrum, vårat sovrum var avskillt med eget badrum. kök som var jätte härligt! precis vid centrum.

vi har varit på stranden, promenerat, solat vid poolen...ätit god mat och haft jätte trevligt. haft 3 utmärkta utekvällar!

nästan det bästa var att sofia kom från cadiz och hälsade på!!! fenomenalt kul at se min bästa vän!

kändes nästan tungt att åka hem, men just nu är det skönt. jag ska snart gå och sova, titta lite på dollhouse och drömmma om resan.

ett är säkert...det var så vackert...och jag njöt varje sekund, förutom när jag var lite bakis...

så på måndag ska jag börja jobba lite, känns inte så taggande just nu...men men...det är pengar. känner mig just nu mest stressad över att jag ska jobba, ta hand om johan och flytta på samma gång. ohwell...det kommer at gå det med...sen så när de tär klart är det 23 dagar kvar tills skolan börjar, och dem dagarna ska jag bannemig njuta utav!

puss o kram kära vänner...

o du åsa....snart kommer din bebis!

snart bär det av...

jag är skit trött och ska upp om ca 5 timmar....jag tror dock inte jag kommer att kunna somna...menmen,....snart ska jag försöka...

imorgon åker vi till portugal och kommer vara borta i två veckor. ska bli skönt. dock hatar jag att flyga...men jag antar att jag inte har så jävla mycket val. så jag ber er att be för mig att jag ska greja detta. jag har packat allt och allt är klart....tandborstar och nappflaska ska ner bara....

sen byebye sweden....när jag kommer tillbaka så är det packa lägenheten, jobba och flytta som gäller...sen börjar plugget igen och man är tillbax till det "vanliga livet." fast det är ju inte det egentligen..kommer aldrig bli som förr när man har underbara johan numera.

nejnej...

nu måste jag pröva att knopa...

pusspuss kära vänner. me love you.

Avesta helgen.

nu så har hela helgen gått och den har varit helt jävla underbar!

I Onsdags
så åkte jag till Avesta med min lilla familj. och jonas mamma. 4 katter, 3 katt burar, barnvagn, packning...osv..nära enköping pajar bilen, det blir bärgningsbil och hyrbil, Yay....orkar faktiskt inte dra hela den historien!

Väl framme gick vi o la oss på en gång. jätte skönt.

Torsdagen spenderade vi runt halva avesta och fixade grejjer för lördagen. sen gick jag o jonas in till stan och hälsade på bolaget.
Fredagen så fixade vi en massa igen och handlade mat. Sen kom Roffe, Fanny, Wille och Kim. Vi fixade ännu mer, sköt lite luft gevär och hade det bra. Johan fick en gunga så han gungade en massa. sen så kom min mamma o pappa och vi käkade och snackade strunt. Sen spelade vi kubb och sen gick vi o la oss.

PÅ lördagen kom Christian, Mariana, Louise, Matilda och Ruben och festen gick av stapeln. Dagen spenderades på bryggan med sol och bad. Korv grillning och frukt. Super trevligt. Sen svidade alla om till fina kläder och fixade sen middag. Käkade, sjöng och Jonas fick sina presenter. Av mig fick han djuphavsfiske i Portugal. Av mina päron fick han körkortstillstånd, förarkurs och körlektioner med pappa. Av wille och kim fick han en dif match tröja mitt sitt namn tryckt....sen fick han en resa till London med sin pappa att se en manchester match!!! lyllo...

aja...nu är jag trött.

imorgon åker jag till portugal....hade gött!!

RSS 2.0