Miaou!

Gårdagen var härlig! Promenad med Linda och Novalie och sen gick vi hem, Johan sov middag och jag röjde här hemma! Jätte skönt att han sover ett långpass på eftermiddagen, då hinner man en massa! Jävla nöjd!

Idag så har jag varit i Väsby C med Fanny. Sprang in i Natta! Superkul! Hon var på snabbvisit från Hörnesand för jobbintervjuer!

Sen åt vi sushi och jag köpte mej ett par nya leggings och en klänning (inte svart faktiskt) på vero moda...ska shoppa med mamma på Lördag och det ska bli nice :)

Har även tränat idag och det gick si så där...har ett jätte skavsår på hälen från mina nya skor och kunde inte träna med skor, vilket inte var någon vidare hit alltså...kunde inte alls ta i så det kändes lite meningslöst. Sen var det hem, laga middag, mysa med gubben och plutten, boka tvätt tid och duscha och nu sitter jag här och ska snart sova.

Livet är gott, jag är lycklig. Håll tummarna...


Puss o kram!

Helgen...

Det var länge sedan jag gjorde så mycket på en helg och känt att helgen har varit riktigt topp...men jag känner gnistan igen och känner hoppet av att allt kommer att bli bra.

Fredagen spenderades på dagen med Mi, hennes hund och Johan åff kårs! Promenad i fina vädret och jag besökte systemet....Jonas o jag lagade god middag och sen kom min pappa o hämtade Johan...sen kom sara och vi drack vin, snackade skit och lyssnade på musik och själng o dansade...sen gick vi ut en sväng...vill nästan inte erkänna det själv, men jag drack nog en för mycket. Inte alls nå kul...menmen....vaknade dock i skaplig tid, tog en dusch och mös med karln...sen kom mamma o Johan och hämtade mig, jag klippte och bättrade på slingorna...sen lite shopping...nya skor till mig, massor av fina kläder till Johan, allt i strlk 74....har nu lagt undan det mesta i 68. Sen åkte jag hem till mamma o pappa en stund och johan somnade vid tre och sov middag till6,,,,jag passade på jagmed.

Sen åkte vi hem och Jonas kom precis efter oss....Jonas tog hand om grötmatning och läggning och så av Johan sen tittade vi på någon kass jävla "skräck"rulle och käkade chips o dipp...sen vid ett gick vi o la oss....

Upp vid 8 imorse...Johan har på sig ett par hängsel brallor, turkos kortärmad body och turkosa strumpor...o jag har leggings och en vit skjortklänning...Just nu är Jonas och tränar och jag fixar lite här hemma...sen när han kommer hem ska vi promenera till barnens hus. Nice. Sen ska JAG träna. NICE:

Jag är skit nöjd med helgen...verkligen...äntligen!  Nej ska nu ta och fixa håret, sen packa skötväska o så...sen mata JOhan och sen är Jonas nog reda att åka!

Love you all my friends!

Puss o kram!

HEAT!

Nej inte bandet heat....you crazy?? Jag menar VÄRME! Det är strålande ute och jag ska UT. UT o gå och ikväll ska jag UT! I helgen händer MASSOR med roliga grejjer! Kommer bli lovely.

Kl är inte äns nio och det är tio plus på balkongen. ska ut och uträtta massa ärnden idag...synd att jag inte har någon att göra det med...det är så vackert ute....ska ta min son på en härlig promenad...sen i kväll så ska Johan till mina päron. Jag ska ut med SARA ikväll! Ska bli jätte kul! Jag har inte varit ute med Sara sen i Januari förra året...och har träffat sara kanske 5 ggr sen Januari förra året...ska bli så jävla kul! 

Sen ska jag klippa mig imorgon...sitta i solen med min älskade fmailj...och på söndag ska vi till barnenshus och köpa nått åt lillen då han blir 6 månader på onsdag. 

Han har även börjat klappa händerna! Det är helt fantastiskt och se hur snabb han är i utveckligen....snart kryper han nog också....på bara två veckor har det hänt massor....han gnäller inte alls när han liger på magen, han tar sig fram även om det tar tid på golvet.....han är ännu starkare nu. Man får hålla sig i hatten lite, för JAG hänger nästan inte med. 

Underbart! Me be happy. 
Ska väll ta och ge Jojje gröt nu, sen byta om på oss och Johan ska duscha...sen kanske åker vi till Väsby C??

I dont kno!

puss o kram! 

Sjuka jag.

Jag har inte feber eller nått, men jag har precis vaknat efter att ha drömt en jävla skumm dröm.

Jag har alltså inatt varit på idol audition. Först blir jag nekad men när jag går till luckan för att tacka för mig och betala (?), så har juryn ångrat sig och vill se mig en gång till. Åkeri massor av hissar och går i massor av trappor och måste sedan gå på toaletten och byta tampong. Sen så vet jag inte vad jag ska sjunga o allt det där....aja, sen är det dags att gå in, då visar det sig att Andreas Carlsson är kär i mig. (halle-LE-LUJA) och det blir mer allsång och gitarr innan jag SJÄLVKLART går vidare. ´Hemma hos mina föräldrar lite senare sitter vi alla och väntar på att min nya pojkvän andreas carlsson ska komma på middag. Jag ska gå ut och möta honom vid bussen.(?) NÄr jag står och smsar då kommer det någon djävul bakom mig och "attackerar mig" men i själva verket 'r det Andreas som ska skämta lite. Jag kör då nåogt bråttar grep och jag bryter två av hans fingrar. Smaklig måltid.

Under hela denna dröm så fick jag inte hångla äns lite. Fan också, för det är ju bara i drömmarnas land som man faktiskt FÅR hångla med någon annan...fast Jonas var ju inte med i drömmen så jag gjorde ju inget "dumt." Haha! Andreas Carlsson är fan skit snygg och jag är skit larvig.

Nu tänker inte jag skriva mer. Jag är hungrig. Ska äta och titta på gossip girl.

Puss o kram

Bloggar.

Har på senaste tiden ägnat lite tid åt att läsa massa bloggar på nätet, hyfsat intressant att läsa andras åsikter, prioriteringar och tankar om livet. Dock så har jag som vanligt åsikter om det också haha!

Jag anser att en blogg mest ska vara ägnad åt sig själv. Alltså att man ska skriva om vardagen, sitt liv och vad som händer....för sin egen skuill och för sina vänner. Sen den här stora bloggflugan och att man ska ha "blogglovin" och topplistor och grejjer är nästan lite komiskt. Satt bland annat och läste om någon fjortis brud som inte kan stava...inget vettigt överlag på hennes blogg, dock så är hon i topp...jag undrar varför?? Jag menar inget illa om henne, hon är säkert jätte trevlig och allt sånt...men jag förstår inte varför man läser och intresserar sig? Verkar mest som att folk läser och kastar skit på henne, stackars flicka....men det kanske är det hon är ute efter??

Sen alla dessa JÄVLA mamma bloggar. Shit pommes alltså...why? WHY? Jag är som sagt också en mamma som bloggar men jag känner mig inte som en mammabloggar, och jag fiskar inte efter uppmärksamhet och skriver för mig själv och mina vänner...speciellt eftersom jag har några som inte finns i min direkta närhet utan är spridda i sverige och utomlands. Är det verkligen så att människor idag har sånt SJUKT behov av att bli sedda? Är det fel att bara vara?

...o viktbloggar....seriously....asg...vem fan vill läsa om eran kost, diet, kilon och mått...en sak där kan jag förstå att det är skönt med stöttning när man försöker...men så jävla svårt är det inte. Jag går också den i vikt...men jag mäter inga mått...jag dietar inte, dock att jag försöker att inte VRÄKA i mig. Sen tränar jag tre dagar i veckan, promenerar länge i regel varje dag....men huvudsaken är ju att man faktiskt är frisk och mår bra i sig själv?

Jag tycker verkligen inte om när folk skriker "titta på mig!" och fiskar efter sympatier och dylikt....det känns så meningslöst....det handlar nog om människor som måste ha uppmärksamhet från andra, och har nog en enorm brist på självförtroende....

Nejnej, nu orkar jag inte med detta...ska hoppa in i duschen och duscha av mig svetten från träningen. Disken är diskad, saker undan plockat, Johan sover och Jonas har somnat i soffan....

Jag ska lägga mig o sova efter duschen...galet jävla trött är jag.

Puss o kram på er...

Tuesday morning.

Med fint väder kommer mycket roligt. Deprissioner försvinner, människor blir mer glada och tillmötes gående. Vintern rasar ut bland våra fjällar och snart...eller snarare NU så är det VÅR. PÅ riktigt. Jag säger så här: Kommer det snö igen. DÅ FLYTTAR JAG.

Hör o häpna. Min son sov till kvart över nio idag. Jag vaknade kl kvart över 8 och tyckte det var konstigt att han sov. SÅ jag gick upp, fixade lite, nu är jag klar för dagen, och han bara precis kommit upp. Det är snart strax för gröt och lillen ligger o pillar mig på fläsket. Hahah!

Gårdagen var schoft. Linda o Jag promenerade med våra små, sprang från knot, åt onyttig lunch, handlade mat, hade skönsång o ja...sen gick jag hem...sen kom bror, sen kom Jonte hem, sen kom Jenny...Snackade och fikade, sen blev det middag...sen så sov johan mellan halv åtta och halv tio. Då väcke jag han....trotts det, så sov han hela natten. Sjukt knäppt...men han sov iofs inte så mycket på dagen. 

Idag är det lite öppnis, promis, träning...ja...dagen är helt full. Känns skönt. Och jag har energi! Solen? Ja, kanske...för att lönen snart kommer? Kan så vara!

Nu ska jag koka gröt. 

Skit på er alla mina älsklingar, you know I love you!

Puss o kram! 

I'm a survivor...

Jag har lärt mig något nytt om mig själv. Jag är en överlevare. Jag kommer alltis att klara mig. Jag har ett rikt liv och det är konstant.

Hela helgen har varit en bergochdalbana av massor av händelser och olika känslor. Dock att det är löst (förhoppningsvis) och att livet bara kan bli bättre....Jag har lärt mig några saker. Jag har VÄRLDENS bästa vänner. Jag har ett team av stöttande och underbara vänner. Jag älskar er....Annika, Karin, Sara, Fia och Helena...TACK! Ni betyder sjukt jävla mycket.
Jag har även en underbar familj.
Jag är även så stark. Även om jag bryter ihop så är jag stark och jag klarar det. Jag klarar allt!

Sen min son och min karl....ni betyder allt. We gotta fight. Lets do it!

Jag vet inte vad jag ska göra i veckan...idag ska jag promenera och handla lite....ska skriva lite lista och grejjer.
 Nu ska lilleman äta gröt, och sen är det min tur!

puss o kram!


"I'm a survivor
I'm not gonna give up
I'm not gon' stop
I'm gonna work harder
I'm a survivor
I'm gonna make it
I will survive"

så var påsken över....

Jag tycker att påsken är sjukt överskattat precis som mycket annat, men visst kan jag fira jesus död. Inte mej emot. Däremot tycker jag att folk blir som galna vid högtider och det STÖR MIG. Sen så finns det folk som inte har vett och etikett i kroppen, så som stressade tåg ressenärer. Let me tell you.

Så var påsken över, precis som alla andra år var det inget speciellt. Ett ägg och lite sill...ett glad påsk och ha det bra. lite påsk godis och idioter.

Idioterna detta år är tågfolk. Jag och min kära lilla familj tog i fredags tåget till Avesta för att vara i Jonas mammas stuga. Mycket trevligt. Resan dit gick faktiskt yfsat bra. Det var en del folk och lite trångt, men det gick smidit och helt okej. Johan sov i vagnen stor det av resan. Snipp snapp. Perfa. Helgen var finnemang, soligt, varmt, långa promenader etc. Dock så var det synd att Jonas fick jobba hela tiden och inte fick någon lugn stund. Stackars älskling. Johan njöt i af och vi var ute is tortsett hela tiden. Han fick färg, jag fick färg och jonas fick iaf lite på näsan.

Sen kom då Måndagen. Hemrese dagen. Tåget? Knöck FULLT. Vi hade som tur var numrerade platser. Men folk stod och satt överallt. Det gick knappt att ha vagnen. Det gick knappt att gå PÅ. Sen har folk mage att vara otrevliga när Jonas och en annan nybliven pappa försöker hjälpa folk att komma förbi, vilket inte var så lätt. Jag kände att många saknade förmågan att förstå och se " aha, där står två barnvagnar, jag kanske ska gå ut i andra änden där inga går ut?" eller, "därstår två barnvagnar, då får vi hjälpas åt så vi kommer av. " Inte komma som en jävla ångvelt och vråla "JAG SKA AV! Jag har två barn" Det är liksom så att man kan inte köra fram och tillbax i vangen, det är trångt, folk ska gå. Människor är pyton och har verkligen ingen respekt för varandra när det gäller att resa. jag fattar nästan att det är många bil olyckor runt högtider. Folk har ingen respekt för andra. Alla är stressade och pressade. Ta't lungt! Det ordnar sig. Sen hon när vi skulle på da, ett litet halvfetto som satt i trappan. HOn bara tittar på mig när jag ska på. Jag visar med handen att hon får ställa sig upp. Jag tittat på henne och säger att vi har en barnvagn också och att hon måste flytta på sig. Då piper hon med den mesigaste rösten..."Det finns ju ingen plats." Förbannad som jag redan då är ryter jag " då får väll för fan gå av tåget och sen gå på igen, eller hur??" Och det funkade ju, men jag undrar åter igen var hjärnan tog vägen? Förmågan att tänka. Jävla stressade ressenärer. USCH på er. Nu ska jag ta hand om min son, äta frukost och sen ringa LInda.

Ha D gott.

PUss o kram.

Instämmer.

Läste precis i en vänns blogg om att hennes gamla klasskompis blev pappa, men att barnet gick bort 45 min efter födseln....en kall känsla gick genom ryggraden på mig...att något sånt kan få hända?

Ligger här och tittar på min son som lever, är frisk, pigg och glad...det är ju det man ska få erfara...att man ska få behöva genomlida något sådant...fy fan. Som Linda också skrev...mitt barn har förändrat mitt liv...jag hade inte heller varit den jag är idag utan honom. Han är det finaste och underbaraste jag vet....jag lider verkligen med er, vilka ni än är...hoppas ni är starkare än vad jag är...för jag hade nog aldrig klarat av det....

Johan, jag är så glad och ärad att få vara din mamma. Att det är jag som ska ge dig all kärlek och ömhet jag kan. Jag lovar och svär att jag ska ge dig det bästa jag kan. Jag försöka ge dig bra värderingar och ett gott liv. Jag ska göra det jag kan. Det lovar jag dig. 



Över till annat...har idag hämtat tågbiljetterna i stan och åkte sen och mötte mamma i sollentuna...vi tog en fika och sedan åkte vi till stinsen för att köpa skor till Johan. Det blev inga converse utan jag föll för adidas skorna ist. Sitter som smäck på balettfötterna. Sen åkte jag hem en snabbis och jag o jonas packade våra grejjer som Jonas mor hämtade som åkte till Avesta idag. Sen hem till mor o far igen, åt middag och umgicks lite. NU har jag precis kommit hem och ska gå o lägga mig så fort Johan somnat. Jag är SÅ trött...

Sen imorgon blir det familjemys och bullbak. Sen sova, sen på Fredag morgon blir det Avesta. 

Nu ska jag ta o lata mig och kolla på Rent hus. 


Puss o kram . 

HÄrmar igen...fast tar en annan rad...

Jag vore ingenting, om du inte fanns....

rubrik.

har inte så mycket att säga idag. Jag är bara för trött för att tänka.

Jag älskar min familj. TIll tusen. Jag gör allt för mina grabbar.

Som vanlig är jag dock orolig...usch.

Har tittat på sjukhuset nyss...någon som födde barn. Som vanligt lipar jag som en idiot. Jag tycker det är så vackert när det kommer nya liv till världen. Jag känner så med dem som ligger där. Smärtan, längtan, rädslan....alla dem känslor man känner....att hålla sitt barn för första ggn är något speciellt men jag kommer aldrig att tröttna. Mitt barn är det finaste jag har och vet av. Han är vacker och underbar. Jag kan pussa på honom, hålla om honom...allt är bäst med honom. Jag märker redan nu att han har bra vänner....Novis och Johan...o några andra...fast dem känner han inte lika väl.

Nu ska jag titta på färjan. Kl 10 kommer Jonas hem igen som är och tittar på fotboll...


Puss o kram!

Superman.

En sak som jag lovade mig själv när jag blev gravid var att inte köpa grejjer till min son med typiska pojksaker med motiv som från filmen bilar, spiderman, superman, batman etc. Det gick fullständigt åt helvete...haha!

Jag har aldrig sett en sån söt superman i HELA MITT liv. SÅ sjukt söt i den mysiga pyjamasen. Fast efter inatt åker din i tvättkorgen. Kom en liten fläck på den när jag la han i sängen och tänkte att det kändes onödigt att börja byta pyjamas för det lilla när han precis håller på att somna...så det får bli ugglor nästa natt.

Idag sov vi länge...till kl 9! Yay! Kanske blir längre imorgon för han somnade så sent...för ca 20 min sen till o med. Ska skriva klart här och sen lägga mig i sängen själv. Jag är sjukt trött.
Jonas mamma kom vid ett och hälsade på. Sen kom min bror vid tre tiden och sen kl fyra åkte jag och tränade. Ny ledare och jag var SJUKT sliten efteråt. Mina lår och min rumpa fick sig en omgång. Gött.

Sen blev det wok till middag och mys i soffan. Känner mig nu gräsligt trött och funderar på hur vi ska göra till vecko slutet. På fredag åker vi till Avesta för att fira påsk och jonas syster Matildas födelsedag. Jonas mamma åker dock på onsdag kväll och ska då ta med sig packning och katten. Fan...måste lösa hur vi ska göra med Johans säng grejjer...måste ju skicka med täcket, "ormen" och kudden...förstår inte hur han ska sova då när vi inte har dem grejjerna...får ta mej en allvarlig funderare. Vi ska dock åka tåg vilket är skönt. Går väldans fort och vi har bra platser. Hon som Carina pratade med sa att det var de bästa platserna för barnvagnsåkare.

Har också haft premiär för sittvagnen igår. Den ROCKAR! Sjukt härlig! Sådan skillnad...har ser oss och han ser ut och får se världen lite. Så vi pumpade hjulen på vagnen på cykelringen och tittade på cykelstol. Hittade en superbra en som vi ska köpa. Bra för bebisar....han ska bara bli liiiite större så att jag känner mig trygg att ha han där. Och så måste vi skaffa en hjälm också.

Imorgon blir det öppnis med Linda och Novis och på Tisdag ska jag o johan hem till Karin. På Onsdag måste jag ta mig till stan och hämta biljetter...promenad anyone? vill inte åka själv...Cheyenne eller Frida som redan bor där inne?? Åsa?? Anyone?

Nejnej....för trött för detta nu...ska joina min son i drömmarnas värld.

Puss o kram .

Another day...

GÅr dagen gick som planerat...inte alltid det händer :) Kändes skönt att få en dag som gick som den skulle och jag känner mig supernöjd!

Lilla familjen tog igår på sig vår kläderna och drog till kista C....promenerade från Helenelund vilket var skönt för det var så varmt ute. Jag svettades nästan i mina ballerinaskor, jeans, top och tätstickadekofta. Sommrigt värre!
Vi hade tagit bort åkpåsen från vagnen och bäddade med filtear, men det fick lättas på biltar och kläder...så vi har bestämmt att vi idag ska ta fram sittdelen till vagnen. Premiär!

Sen så lämnade vi JOnas telefon på lagning, åt lite och sen shoppade vi lite nya kläder till Johan som snart behöver strlk 74. 62 kan man vinka byebye till och 68 börjar lida åt samma öde...tycker dock att 74 ser stort ut...men det gör ju alla strlkarna tillen början, sen innan man vet ordet av det har dem växt ur dem med..
Så en superman pyjamas vilket rockar! En kiss body och en rollingstones body...JA, men RIKTIGA märken. coh en sverige body som han kan ha nu när fotbollen fickar igång...då han verkar gilla sin boll som han har fått.

Idag blir det tvätt...byta vagn, promenad, allsvenskapremiär (klart vår tecken) och middag här hemma med min mor o far. Dem tar med Thaikäk!

Nej, nu ska jag o plutt äta frukost, sen ska vi lägga oss på golvet och träna!

Puss o kram!

Oh happy day!

Bra medicin för deprission är sol. Det är sol ute och jag mår bara bra.

Jag vågar nu hoppas på att våren verkligen är på väg. Det är soligt, det börjar bli varmt och jag har en underbar familj.
Även så är min mormor och morfar i detta nu, på väg hit för en snabbvisit innan dem fortsätter till Sandviken till deras mammor och sen hem till Umeå igen. Ska bli trevligt. Sen ska jag o familjen in till stan och Jonas ska lämna in sin telefon på lagning...den är CP.
Sen så är det tvätt...I need it badly. Vad ska man sen göra utan lets dance? Dansa själv? Me know nothing.

Nu ska jag iaf njuta av livet lite granna.

Jag uppdaterar sen.

Puss o kram

Ps. Jag har även uppdaterat min BDB....den är iofs lösenordsskyddad...ber man snällt får man lösen...but you know...I have to really know you first.


Deprimerande.

En sak som jag förmodligen aldrig kommer att bli av med är min panikångest. Jag har haft det i många år nu...dock inte lika allvarligt som förr...men jag får mina dängar ibland. Magen knyter sig, ögonen tåras och ajg får svårt att andas...jag känner mig helt stel och munnen blir torr...jag kan inte skratta då ansiktet blir stramt och jag blir lik blek.
Så känner jag mig just nu.

Jag kan inte sätta fingret på varför och jag mår så dåligt över det för att jag ibland inte känner att jag då inte kan ge min son den uppmärksamhet han behöver. Det är så jävla jobbigt.
Inget idag blev som det skulle och jag känner att jag inte vet vad jag ska göra av det. Jag känner mig ledsen och usel.
Jag saknar Fia. Jag saknar att kunna leva mitt liv utan det här. Jag förstår inte vart det kommer ifrån.

Jag känner sådan oro och ängest över framtiden ibland. Den känns så oviss. Jag vill ha kontroll och VETA allt.

Jag vet inte vad jag ska göra med mig själv. Vad ska jag göra med mig själv?


Till min älskade vän borta i spanien.
Jag saknar dig något så enormt. Du har bara varit borta några dagar och jag saknar dig redan. Du är den bästa som finns...låt det gå fort och kom hem igen så går vi på skansen...eller dricker the eller något annat...

Nej...
Nu ska jag försöka må bra...det kommer att ta många timmar innan jag är i form igen.

Puss o Kram

RSS 2.0