Fantastiskt skönt!!!

Efter en jobbig vecka har det verkligen börjat komma till sin rätt och jag börjar känns mig som jag ska igen!
Jag mår mycket bättre nu efter dagen som har varit....


Johan har nu återgått till sitt vanliga jag och äter som han ska! Vilket vi alla tycker är super skönt...äntligen...och som vi har kämpat! Superb! Just nu ligger han på ett täcke på golvet och snurrar runt....han har lärt sig att rulla över på mage och det är det roligaste som finns enligt honom...med tanke på att det är det ända han gör när jag lägger honom ner...efter en stund rullar han tillbax på rygg...han anstränger sig ibland så han blir alldeles röd! Hehe!

Pratade med morfar nyss....han och mormor kommer ner till sthlm nästa vecka med mina kusiner. Dem ska komma ut hit på Tisdag eller Onsdag. Yay!

Sen så har jag haft stor städning här idag. Jonte har hjälpt en kompis att flytta så jag är själv hemma....mamma och pappa kom över och pappa lekte med Johan och tog hand om honom medans mamma o jag gjorde rent bakom spisen, gjorde rent ugn och plåtar och drog fram och tillbax saker i lägenheten och gjorde rent där man vanligvis inte städar....så det luktar brutalt fräscht här hemma och det är super nice med väl städat faktiskt...sen åt jag vitlöks kyckling till middag....

nu ska jag leka med lillen sedan ringa FIa!

Puss o kram!

Jag är så SJUKT trött på...

Mammabloggar! "jag är 18 år och gravid" , " 15år och gravid med tvillingar", " 16 år o gravid". Lika patetiskt alltihop!
" Jag är i vecka 14, jag är i vecka 16...." Byrålåda, strumpor, ultraljud....

Ja allt det där är fantastiskt och grattis till er att ni skall bli föräldrar, jag önskar er all lycka och era barn kommer att bli jätte fina! Och det menar jag. Men för i helvete....LÄGG AV! Blogga på....men ni gör er så jävla löjliga! Det är massor med människor som är i samma sitts som er...det är inget speciellt med er....bara för att du är 15, 16, 17 eller 18!!! Det var någon som skrev "mamma är ingen ålder, det är något man är." Ja, det håller jag med om. Sätt då inte den kategorin på dig själv.

Min uppfattning om en blogg är att ens vänner ska läsa och ta del av ens liv, eller andra kanske...om dem vill....men allt detta med bloglovin, prenumerationer och vad fan det nu är tycker jag är typiskt behov av att bli sedd och hörd, att någon ska tycka något om en. Läskigt nästan...jaja...ska inte vara elak, blogga på. Men en sak är det som är säker...skulle jag vara i den åldern och vara gravid och sätta det som en slogan så tycker jag att det handlar om uppmärksamhet. Men oh well, keep going.

Jag är förövrigt också mamma...tycker det är helt underbart och jag skriver väll lite om mitt barn, förmodligen för att det är den största delen av mitt liv...men...det är inte allt jag är. Jag är också en dotter, en vän och en flickvän. Jag är Malin OCH Mamma...

Grattis till era bebisar, häng inte ut er själva för mycket bara...finns allt för mångra som gör det. Tänk på era barn.




Förövrigt så har plutten precis somnat....kl 21...skönt...dock somnade sambon när jag nattade liten också...så nu sitter jag här själv på en fredag kväll med ett glas vin och halvglor på lets dance.

Imorgon har mor o far lillen en stund på dagen så att jag ska få storstäda...det behövs...sen ska jag o lillen mysa ensama medans sambon hjälper en vän att flytta.


Jag ska ringa min vän Annika nu...godnatt på er!

Puss o Kram

Pengar, pengar, pengar...

Jävla tjat varenda månad...bills,bills,bills...jag HATAR räkningar...När man får barn tycker jag räkningarna ska reduceras faktiskt...typ...iaf i början....eller nä...jämnt...


Precis betalat massor med räkningar. Hejdå pengar! Det SÖG. Jag hatar att betala räkningar just nu, men lite får jag skylla mig själv....vanligtvis brukar det itne vara så mycket men under omständigheterna har det blivit så men nu har jag gjort lite gran i förebyggande syfte och det är ju alltid en bra grej kan jag tycka iaf...lite framförhållning.

Natten varit jobbig...Karln min är täppt i snoken och har snarkat som en jävla DÅRE. VIlket har lett till attjag sovit SJUKT illa. Sen så när han gick upp så fick lilleman mat och vi somande om...dock vill ehan ha mat igen 3 timmar senare...sen lyckligtvis så somnade vi båda om igen....vaknade vid tio och gick upp för att betala räkningar innan plutt vakande...naturligvis måste då en av våra grannar komma och ringa på dörren...vanligtvis brukar jag tycka om honom men nu är han fan jobbig alltså. Igår hade han ringt till Jonte och ville sälja barnböcker till oss, och Jonte sa nej, vi behöver inte nått sånt just nu. Så, bra med det. Tydligen inte. Han kommer alltså och ringer på, lämnar några filmer han lånat förr och lämnar en MASKINSKRIVEN lapp med böckerna och pressar som fan.
"Jättebra kvalité" Säger han. Jag säger att jag inte behöver några böcker. Jamen man måste ju ha böcker tycker han, ja jo, det tycker jag med, men just nu har inte vi pengar att köpa en massa böcker för. "Men va fan Jonas får väll en massa pengar!" Jag rullar lite på ögnonen för mig själv...det tar också ett tag innan pengarna rullar in...men förklara dock än en gång att vi inte har råd just nu...sedan så säger han att jag ska tänka på saken och höra av mig inom någon timma...jo, tjena att jag tänker. NOT. Jag tänker INTE köpa några böcker. Jag har ett barn att försörja...inte någon gubbe som är pank.

Nej. nu ska jag ta o göra mig iordning och ta mig till Coop och handla lite tänkte jag.

Tjing.

Puss o kram,
Malin

Böcker för barn.

Först var jag väldigt skeptisk, men inte längre. Jag gick med i något som heter Go'boken...då och då får jag åldersanpassade bok paket till lillemannen för en liten summa...först så tänkte jag att det inte var så spännande men han tycker faktiskt det är roligt. Han lyssnar faktiskt och blir facsinerad av bilderna. Detta känns verkligen som att testa teorin i praktiken. På riktigt denna gång och inte bara genom skolan.

Så...i första paketet så fick jag en babybok som var jätte fin...skriver i den då och då....love it! Sen fick han en liten bok som hette en liten prins och sedan en typ fakta bok som hette lek o lär tillsammans som är jätte bra!
Idag fick vi paket två! En bitbok kombinerad skallra och spegel....ska testa den när lillemannen vaknar. Sedan två andra böcker där man ska lyfta på luckor och titta. Kommer nog kunna vara roligt.

Det mest spännande med detta för mig är att detta är något som ingår i min utbildning...eller ja alltså detta med språkutveckling och böckers betydelse för barn är något som ingår i min utbildning...så det är otroligt spännande att se mitt barn, 4 månader vara intresserad av böckerna...det säger mig verkligen någonting....inte bara att det är nyttigt utan faktiskt ett otroligt mysigt sätt att umgås...

anyways, go med i Go'boken om ni har barn! Rekomenderat!


Sen har det inte hänt så mycket...lillen mår bättre dag för dag och det är skönt....idag ska vi ta oss ut och promenera lite granna...vi behöver komma ut...lite luft...ska även panta flaskor...börjar bli fullt i skåpet.

Nejnej, nu ska jag fortsätta kolla The Hills säsong 4! Yay!

Puss o kram .

Tyckte detta verkade lite skojjj

Man ska alltså skriva något som börjar på första bokstaven i ens namn...i mitt fall så lir det då M.


1. Vad heter du? Malin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mejl
3. Flicknamn: Märta
4. Pojknamn:  Markus
5. Yrke: Målare
6. Färg: Magenta
7. Klädesplagg: Morgonrock.
8. Mat: Makaroner
9. Sak i badrummet: Mascara!
10. Plats/stad: Marocko!
11. En orsak att vara sen: Mensvärk
12. Något man skriker: Men för i helvete!
13. Film: Menace 2 society
14. Något man dricker: Must
15. Band: Manu Chau
16. Djur: Mullvad
17. Gatunamn: Malungsvägen
18. Bil: Mustang
19. Sång: Maria - Blondie
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Marathon!


jag rockade på detta. Som med allt annat. I rock!

Fick en utmaning...

Jag fick en av utmaning av Linda och reglerna lyder:

Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/ (o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar. (Känner inte till så många som bloggar)
* Lyssnar gärna på gammal popmusik som 'N Sync, BSB, Brittan och Spice Girls när jag är på skitbrahumör eller när jag städar.
* Jag säger att jag inte tycker om coca cola och kommer dock på mig själv ibland med att jag dricker det. Jag säger förmodligen så för att inbilla mig själv nått...
* Jag är en soc.magnet som gärna drar till mig problemtyngda idioter.
* Jag avskyr när någon "sprätter" med naglarna.
* Jag älskar High School filmer och grinar även med ibland.
* Har inga problem med att kalla någon för kärring eller peka finger åt någon jag inte känner om jag blir irriterad. Dem får gärna se och höra.
* Jag fascineras av folk med psykiskastörningar och kriminella människor och kan spendera timmar av mitt liv till att försöka förstå vad som rör sig i huvudet på dem.
* Jag är rädd för grodor.


sen känner jag dock inga som  bloggar förutom linda typ...så...ja...jag skit it!

Pustar ut lite.

Igår kväll innan läggdags bara skrek han. Han snorade och hostade och jag höll på att grina ihjäl mig. Han åt iaf ca 100ml...sen la jag honom brevid mig i sängen och då somnade han...huvudet i högläge för att andas lättare. Sen så jävlar....

Väckte plutt kl ett. 65ml.
Väckte plutt kl. fyra 100ml!!!
Plutt vaknar av sig själv halv 8 och äter 130ml!! Mommy so proud. Han har legat o natt härjat innan han somnat om som han brukar och det känns så jävla skönt!!!! Han pratar och myser precis som mammas gris brukar göra. Mamma glad. Så han har lite rinnig näsa och hostar lite, men det blir bättre och bättre. Ligger brevid mig och snackar. Vi läste precis i plutts nya bok. Totte leker med Kisse. Det roliga var att han faktiskt tittade på sidorna och bilderna och var tyst när jag läste. Fascinerande...Cheyenne hade alltså en bra poäng med att läsa böcker för sånna här små...tack för tipset!!


Nej. Nu ska vi titta på någon skit film och mysa och jag ska äta macka!!

Idag blir det kanske en promenad...måste få luft o det behöver nog plutt med. Sen ska jag nog surra me L i telefonen och ha mysdag med plutten i övrigt...sen ikväll ska jag träna. Dock själv då mamma har blivit smittad av lillen och är sjuk.

Puss o kram.

Urk.

Urk är väll ungefär ett ord som beskriver något när allt är jobbigt. Jag tycker det sammanfattar dem närmsta dagarna som har varit och dagarna framöver som komma skall...


Förutom att lillen är sjuk så känner jag mig nu hängig också. Great.
Jag har onti huvudet, trött och mår illa. Helt underbart. Jag känner mig så jävla isolerad...har dock fått höra något trevligt. Att jag ska undvika att vara med Johan i närheten av barn den närmsta tiden efter att han blivit frisk eftersom hans immunsystem frtf är lågt då. Jahapp...då är det bara att spendera dagarna själv här hemma...någon promenad i det OTROLIGT OVACKRA vädret.

Jag som vanligtvis är optimist och ser saker från den ljusa sidan tycker just nu att det mesta bara är mörker. För pricken på I.et nu skulle ju verkligen vara om jag också blev sjuk. FAB.
Så just i detta nu så tänker jag dammsuga och skura för att jag ska må lite bättre....och ni som inte känner mig undrar nog varför i helvete jag tänker göra det när jag är dålig och har en sjuk knodd? Jo, det är så att jag har städmani och måste ha rent runt omkring mig annars kan jag inte slappna av. Så ska jag vila när jag är dålig, måste det vara städat. Ska faktiskt informera om att jag städade lägenheten undertiden som jag har influensan bara för att jag skulle kunna vila ordentligt. Sambon tycker jag är helt galen och jag är faktiskt helt beredd att hålla med...men ni skulle nog förstå mig om ni också nästan hade en grusväg i sängen...eller i soffan...eller dylikt.

Skit är det iaf.

Nej. NU dammsuga och skura, plocka lite och diska...sen mata lille IGEN. Varje timma 60-90ml. Sen ska jag titta på Systrar i jeans 2, When in Rome med tvillingarna Olsen och ska också informera om att jag har tittat på High School Musical 3 nyss...vad betyder det? Jo, att jag är skit deppig och tittar på allt mesigt och löjligt jag kan hitta...skulle inte bli förvänad om jag drar igång en backstreet boys skiva och sjunger med till I want it that way eller nått sånt när jag skurar. Så det är jag när jag är deppig och dålig....städa, dåliga tonårsfilmer och chickflicks och backstreet boys. Patetiskt.

Puss o kram.

Väggen.

Det känns som att gå in i en vägg när verkligheten blir något annat än vad den varit. Tänk dig att allt bara förändras. Jag mår så pyton över det och vet ärligt talat inte vad jag ska ta mig till! Kan någon ge mig min son tillbax?

Trotts att febern har gått ner så vill inte vårat älskade barn äta som han ska. Han äter lite...sedan viker han bort huvudet och skriker...jag känner hur magen kurrar men han äter inte. Jag förstår verkligen inte. Igår var vi in till danderyd men dem såg inget fel på lillen och säger att aptiten kommer tillbax av sig självt. Ja, det hoppas jag,men det är jobbigt att se detta. Han sover trotts detta som han brukar på natten vilket oroar mig mer, för då blir han ju uttorkad och ännu mer hungrig...fy fan i helvete...nu vill jag att detta ska ta slut. Jag vill ha tillbax min skrattande, lattjande, snackande gosiga lilla prick. Det gör så ont i mig att jag inte vet vart jag ska börja...JAG HATAR DET.


Jag älskar dig mitt lilla hjärta...kom tillbax till dig själv...snälla...för mammas skull? Pappas?? DIG SJÄLV?

Sjukling.

Det värsta som finns är att se sitt barn må dåligt. Att se honom lida och se att han har ont. Alla som har barn och har ev. sett min son som han var i går skulle få ens hjärta att brista...tänk att inte kunna säga vad som känns fel? Vart man har ont...det enda barnet kan göra är att skrika...det är faktiskt jobbigt...jag önskar att alla barn kunde få vara friska.

Usch vilka jobbiga dagar det varit. Sambon min har varit sjuk hela veckan...nu har sonen blivit sjuk. Hög feber och skrek hela gårdagen. Han är betydligt bättre idag...men har ingen vidare aptit. Mitt lilla gryn...det känns verkligen i magen...så är det nog att vara mamma...nu förstår jag verkligen vad ens föräldrar har gått igenom med en själv...
Hoppas dock snart på att lillen min ska känna att han är hungrig o vilja äta...men det blir nog bra. Vi kom igenom första dygnet...och han har ju sovit jätte bra inatt. mommy is proud.

Nu ska jag ligga här med gossen i soffan idag...ska titta på film nu och snart försöka ge honom mat...han börjar se hungig ut tycker jag...eller så är det bara önsketänkande...

wish me luck guys...

Ps. Fia - Passa dig för taxi chaffisarna nu så att du kommer hem hel och välbehållen och inte i en kista eller i tio olika delar.


Kram!

Ny blogg, nu start.

Har nu besämt mig för att blogga ändå....prata av mig lite. Jag säger bara detta. Jag kommer säga vad jag vill...just so you know.


Vem är du jag?

OM DIG

Namn - Malin
Bor - Norrort, sthlm.
syskon - Un hermano
Född - 1983.
Ögonfärg - Blågrön aktiga.
Längd - 173
Sko storlek - 41
Höger eller vänsterhänt - Högerhänt
Stjärntecken - Skorpion
Hårfärg - Blont med blonda slingor,
Födelseort - Umeå.
Hemland - Sverige

DAGENS ..

Låt - Big Girls....från gympan...haha!
Saknad - Pengar?.
Kläder - Svart tunika, jeans.
Smink -  Det vanliga.
Senast ätit- Tonfisk sallad.
Göra sen - Fortsätta titta på filmen. Sen sova.
Pinsammaste- Inget pinsamt!

SVARA ÄRLIGT

Tycker du om att plocka svamp - Tja. Om jag är på humör.
Tycker du om godis - Lite och ibland.
Hur många gånger i veckan äter du godis - Någon gång då o då
Äter du oftast nyttig mat - Försöker.
Tycker du att du själv är söt/snygg - Sure.
Du ger mycket komplimanger till andra - Javisst. Ibland.
Är du nöjd med ditt förnamn - Nope.
Du tycker att du själv är smart - Ja jag är väll lagom. men inget snille.
Vad är det sämsta hos dig - Jag är nog rätt intensiv.
Vad är det bästa hos dig - Att jag är vilje stark och självständig.
Har du bra självförtroende - Jovars. trotts degmage.
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Olika.
Har du någon gång skolkat - Japp!!!
Spelar du något instrument - Har spelat Piano och Tvärflöjt.
Känner du dina grannar - Jaa...ett av paren iaf
Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - Fotboll, orientering, ridning, boxersice..nu friskis o svettis.
Har du några tatueringar - Nej.
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Väldigt många
Tycker du om djur - Jovisst...


BRUKAR DU...

Sova - Varje natt
Ta mediciner du inte borde ta - Nej...
Röka - Smygröker ibland.
Snusa - Nej.
Dricka - Bara när det är fest.
Skada dig - Nej.
Klä dig i svart - Ja
Hata folk - Ja.
Lita på folk - Dem som står mig nära.
Skada dig med flit - Nope.
Drömma mardrömmar - Ja.
Gå i skolan - När jag inte är mammaledig.
Gå i kyrkan - Bara om jag måste.
Ljuga - En vitlögn isf. Ser ingen anledning till att ljuga.
Vilja dö - Nej. Har för mycket att leva för.


NÄR...

Åt du senast - Några timmar sen,
läste du ut en bok senast - Länge sen.
Svor du senast - Säkert nyss.
Sjöng du senast - För sonen min på skötbordet.
Klagade du senast - Rätt nyligen tror jag.
Klantade du dig senast - Alltid klantig.


HAR DU...

Skadat någon - Förmodligen.
Färgat håret - Japp.
Några piercnings - Haft...
Några tatueringar - Nope
Egen dator - Japp
Gjort bort dig rejält - Oja!

ÄR DU...

Snäll - Oftast.
Snygg - Vette fan...söt isf.
Söt - Ja...just
Lång - Lagom
Kort - Nej inte direkt.
Klantig - Ja
Tönt - Alltid.
Romantisk - Javars!


RSS 2.0