Hållplats: Bakfylla.

FAst det är inte så jätte farligt, bara lite. har liiiite ont i huvudet, väldigt seg...har sovit i 4 timmar, men jag kan inte somna om. Har redan hunnit fixa här hemma...måste bli trött så jag kan sova bort detta tills Johan kommer hem. Vill inte må så hära då! Det är inte okej...

Iaf, gårdagen började kl 06. Jag var helt slut och ville inte gå upp, men det var bara o göra, leka, dansa och busa...sen så åkte jag och tränade vid 10....var ett skit bra Shape pass faktiskt! riktigt nöjd över det och min prestation!

Sen hem, lite lunch och sen sov Johan och jag middag! mysigt mysigt! Sen lite fix, Johan åkte med mamma och pappa vid 4 snåret, då blev det badkar och ljudbok, sen göra sig iordning för kvällen! Blev tok kul med Sara och Karin!

Dock får man sota för det nu!

däremot så måste krogen fått krupp! dem stängde halv 2. dem brukar stänga halv 3. Men dem ställde väll om klockan vid 12....vilket man inte skall göra. Man ställer väll om antingen 2 alt. 3? Iaf helt skadat. men ptja, det var ju dem som förlorade på det!

Nej,nej, nu ska jag äta frukost sen ska jag sova lite!
Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: sawe

Shit vilken fin header :D:D:D:D

2010-03-28 @ 09:55:45
URL: http://sawee,blogg.se
Postat av: Suneeta & hunden Chanel

Jobbigt att vara bakis :( hehe

2010-03-28 @ 10:17:17
URL: http://chanelsuneeta.blogg.se/
Postat av: Fotograf Annelie Malmgren

tror man ska ställa om den kl 3,. det gör man iaf när man ställer tillbaka den, men ja, det kanske är annorlunda på sommarn

2010-03-28 @ 10:21:07
URL: http://anneliemalmgren.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

Det är ett elände, det här med att hålla på att ställa om klockan varje vår och höst... Det är bara en timma, men den ställer ändå till oreda i systemet. Ha en bra dag!

2010-03-28 @ 10:32:50
URL: http://ansoni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0